8000-9000 TL 2K monitör önerisi

Yani hocam AMD ekran kartımla uyumlu değil mi? Bilmediğim için soruyorum.

Hocam MSI monitörden kesinlikle uzak durun diyen de olmuş. Çok karışık bu monitör işi ya.

Hocam olabilir her marka için söyleyen oluyor. Teknoloji bu herkeste aynı sonuçu vermiyor. Ben MSI uzun zamandır kullanıyorum bir sorun olmadı bende sorun olmadı diye sizde sorun olmayacak değil veya bende sorun oldu sizde sorun olacak bir durum yok. MSI monitörlereri kaliteli en azından fiyatı baz alınarak kaliteli olduğunu düşünüyorum.

MSI monitorler alinir gayet de. Sallamıs bunları diyenler.
Hocam olabilir her marka için söyleyen oluyor. Teknoloji bu herkeste aynı sonuçu vermiyor. Ben MSI uzun zamandır kullanıyorum bir sorun olmadı bende sorun olmadı diye sizde sorun olmayacak değil veya bende sorun oldu sizde sorun olacak bir durum yok. MSI monitörlereri kaliteli en azından fiyatı baz alınarak kaliteli olduğunu düşünüyorum.
Hocam peki monitörde pivot olmaması bir eksi yaratır mı? Ben bu zamana kadar hiç aramadım ama olursa oyun oynarken veya gündelik takılırken bana ne yararı olur bilmiyorum.

Hocam peki monitörde pivot olmaması bir eksi yaratır mı? Ben bu zamana kadar hiç aramadım ama olursa oyun oynarken veya gündelik takılırken bana ne yararı olur bilmiyorum.

Ana monitör olarak hayir pivot olmamasi sorun yaratmaz. 2. monitorde pivot olsa yeter bence. En kotu monitor standi alirsiniz pivot gibi kullanirsiniz yine.

Ek olarak, geniş gamut bile değil diye okumuştum.

"Bu geniş gamut bile desteklemeyen monitör. %100 sRGB laptop paneli ile neredeyse aynı görüntü kalitesine sahip. Sadece biraz daha hızlı ondan."

Ek olarak, geniş gamut bile değil diye okumuştum.

"Bu geniş gamut bile desteklemeyen monitör. %100 sRGB laptop paneli ile neredeyse aynı görüntü kalitesine sahip. Sadece biraz daha hızlı ondan."
Yani bunu kim yazdıysa kıyasladığı laptopu görmek isterim. Herhalde OLED bir laptop ile 5 bin tllik monitörü kıyaslarsa tabi ki laptop daha iyi bir seçenek olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı