Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Pazartesi verdim siparişi dün geçti elime.
Cihaz elime geldi kurulumunu yaptım driverlerini yükledim. Öncelikle eksilerden bahsetmek istiyorum.
- Klavye ışığını son seviyeye getirdiğinde özellikle sağ üst köşeden gözü rahatsız etmeyen ama hafif bir LED ışığın sızıntısı mevcut.
- Klavye demişken bütün tuşlar gayet güzel ama space tuşu diğer tuşlara göre fazla ses çıkarmakta. Hani klavyeye kola dökersin de tuş bir serleşir ses yapar. Aynı o var.
- Hoparlörleri berbat olmasa bile vasatın bir tık üstü. Dolby'yi kapatınca ses yüksekliği düşüyor ama kalite bir tık artıyor.
- Bilgisayar eğer ısınırsa ki oyun oynarken illa ki ısınacak. Isındığında klavyenin tam ortasında ısı diğer bölgelere göre daha fazla ısınıyor. Fakat kesinlikle bir şey diyemem daha herhangi bir oyun kurupta performans denemesi yapmadım. Fakat internette gezinirken veya film izlerken işlemci 25 ile 45 derece arası gidip geliyor. Fan sesi yok.
Artılardan bahsedecek olursam;
- Ekran IPS panel 120 Hz ve ben buradayım diyor. Ofiste bilgisayarı ilk açtığımda herkesin ilk söylediği şey ekran çok güzel.
-Cihaz gayet şık sade bir tasarıma sahip. Görsellerde ki gibi kaba bir yapıya sahip değil. İnce ve çok hafif.
- Cihaz resmen akıyor. Akıyor derken internette gezinirken ya da herhangi bir işlem yaparken fark edeceksin. Herhangi bir tıkanma zorlanma olmadı daha.
M&B Bannerlord açtım ve tüm ayarlar Full + Full işlemci 60-70 derece GPU 50-60 derece fpt 60-80 arası, en düşük ayarlarda ise FPS 160-250 arası işlemci 50-60 derece GPU 50-60 derece oynama sürem 45 dk. Artık muhasebesini yaparsın hocam. Elimde başka oyun olmadığı ve süremde kısıtlı olduğu için bu kadar deneme yapabildim.