rap huzura erdirir Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 635 Çözümler 4 6 Nisan 2023 #1 Bu tarz Ürün arıyorum, öneriniz var mı?
Lyk7a Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.528 Çözümler 7 Yer Türkiye, Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050Tİ i5-12500H 512GB M.2 SSD 16GB RAM Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #2 Ne için kullanacaksınız?
rap huzura erdirir Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 635 Çözümler 4 6 Nisan 2023 #3 Lyk7a dedi: Ne için kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... R6, Gta 5 tarzı oyunlar 1650'nin rahat kaldıracağını düşünüyorum videolarını gördüm eski oyunları da oynamayı seviyorum Gta San Andreas vesaire.
Lyk7a dedi: Ne için kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... R6, Gta 5 tarzı oyunlar 1650'nin rahat kaldıracağını düşünüyorum videolarını gördüm eski oyunları da oynamayı seviyorum Gta San Andreas vesaire.
Lyk7a Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.528 Çözümler 7 Yer Türkiye, Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050Tİ i5-12500H 512GB M.2 SSD 16GB RAM Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #4 rap huzura erdirir dedi: R6, Gta 5 tarzı oyunlar 1650'nin rahat kaldıracağını düşünüyorum videolarını gördüm eski oyunları da oynamayı seviyorum Gta San Andreas vesaire. Genişletmek için tıkla... R6 GTA 5 gibi oyunları oynamak için alıyorsanız güzel bir sistem kaldırabilir ama daha iyi öneriler gelene kadar bekleyin derim.
rap huzura erdirir dedi: R6, Gta 5 tarzı oyunlar 1650'nin rahat kaldıracağını düşünüyorum videolarını gördüm eski oyunları da oynamayı seviyorum Gta San Andreas vesaire. Genişletmek için tıkla... R6 GTA 5 gibi oyunları oynamak için alıyorsanız güzel bir sistem kaldırabilir ama daha iyi öneriler gelene kadar bekleyin derim.
Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 9 Nisan 2023 #5 Alınmaz. Bütçe artar mı? Kullanım amacınız sadece oyun mu? Sıfır şart ise bu alınabilir : GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Alınmaz. Bütçe artar mı? Kullanım amacınız sadece oyun mu? Sıfır şart ise bu alınabilir : GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
rap huzura erdirir Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 635 Çözümler 4 9 Nisan 2023 #6 Merdo34 dedi: Alınmaz. Bütçe artar mı? Kullanım amacınız sadece oyun mu? Sıfır şart ise bu alınabilir : GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Evet sadece oyun amacım, bütçe pek artmaz dokuz bin beş yüz vesaire. Taksitli alacağım o yüzden sıfır arıyorum.
Merdo34 dedi: Alınmaz. Bütçe artar mı? Kullanım amacınız sadece oyun mu? Sıfır şart ise bu alınabilir : GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Evet sadece oyun amacım, bütçe pek artmaz dokuz bin beş yüz vesaire. Taksitli alacağım o yüzden sıfır arıyorum.
F Finwezzy Kilopat Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 235 9 Nisan 2023 #7 Merdo34 dedi: Alınmaz. Bütçe artar mı? Kullanım amacınız sadece oyun mu? Sıfır şart ise bu alınabilir: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci AMD'de hangi işlemciye denk sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2023
Merdo34 dedi: Alınmaz. Bütçe artar mı? Kullanım amacınız sadece oyun mu? Sıfır şart ise bu alınabilir: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci AMD'de hangi işlemciye denk sizce?
Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 14 Nisan 2023 #8 Finwezzy dedi: Hocam işlemci AMD'de hangi işlemciye denk sizce? Genişletmek için tıkla... 3100 ve 2600 diyebiliriz.
Finwezzy dedi: Hocam işlemci AMD'de hangi işlemciye denk sizce? Genişletmek için tıkla... 3100 ve 2600 diyebiliriz.