Arkadaşlar selamlar. 2 gün önce X870 Aorus Elite anakart siparişi vermiştim ancak sonradan düşününce çoğu özelliğini kullanmayacağım bu anakart için gereğinden fazla bir bütçe ayırdığımın farkına varıp bu yüzden siparişimi iade edeceğim. Şu an indirimde olan B850-B650 artık fark etmez 9 bin₺'yi aşmayacak al dediğiniz bir anakart var mıdır? İşlemcim 9800x3D (artan bütçeyi monitör bütçeme ekleyeceğim) şimdiden teşekkürler. Aklımdaki model: Gigabyte B850 Eagle.
Hocam bu kartı da gördüm ancak sanki stok azlığından olması gerektiğinden fazla bir fiyata satılıyormuş gibime geldi piyasaya çıkış fiyatı vs göze alımdığında siz ne düşünüyorsunuz alınır diyorsanız kafama yattı bu model m-ATX olması çok sorun yaratacak gibi değil Lian Li kasa alacağım kasa seçimimi ona göre yaparım.
Hocam bu kartı da gördüm ancak sanki stok azlığından olması gerektiğinden fazla bir fiyata satılıyormuş gibime geldi piyasaya çıkış fiyatı vs göze alımdığında siz ne düşünüyorsunuz alınır diyorsanız kafama yattı bu model m-ATX olması çok sorun yaratacak gibi değil Lian Li kasa alacağım kasa seçimimi ona göre yaparım.
Ederi bu desem yeridir. Aorus serisi en üst seviye oluyor. B650'nin üst seviyesinin bu paralar etmesi normal. Sadece BIOS update gerekebilir 9800x3D kullanmak için. Haberiniz olsun.
Ederi bu desem yeridir. Aorus serisi en üst seviye oluyor. B650'nin üst seviyesinin bu paralar etmesi normal. Sadece BIOS Update gerekebilir 9800x3D kullanmak için. Haberiniz olsun.
B850 Eagle ile kıyaslarsak Aorus daha iyi VRM sıcaklık değerleri sunar fakat bu demek değil ki B850 Eagle 9800x3D'yi besleyemesin. İki anakartta çok rahat besler. Burada tercih size kalıyor. ATX ve m-Atx olması sizin için fark etmiyorsa Aorus alınır.
B850 Eagle ile kıyaslarsak Aorus daha iyi VRM sıcaklık değerleri sunar fakat bu demek değil ki B850 Eagle 9800x3D'yi besleyemesin. İki anakartta çok rahat besler. Burada tercih size kalıyor. ATX ve m-ATX olması sizin için fark etmiyorsa Aorus alınır.