AMD Ryzen 5 5600G 3.90 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 7nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
G.Skill Ripjaws V F4-3600C18D-16GVK 16 GB (2x8) DDR4 3600 MHz CL18 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 500 GB M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Dark DKPS600S1 Force 600W Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
En ucuz Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.139,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Babam kardeşime alacak ben de evde olamayacağım o sırada farklı sitelerden değil de güvenilir bir siteden hepsini birden almak ister. Teknobiyotik itopya vatan vb. sitelerden (kurulumunu da yaptıkları için) yardımcı olursanız çok sevinirim.
En ucuz Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.139,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Babam kardeşime alacak ben de evde olamayacağım o sırada farklı sitelerden değil de güvenilir bir siteden hepsini birden almak ister. Teknobiyotik itopya vatan vb. sitelerden (kurulumunu da yaptıkları için) yardımcı olursanız çok sevinirim.
5600G ile 5600 arasındaki fark birinde dahili ekran kartı olması değil mi? performans farkları da mı mevcut.
Moderatör arkadaşlara nasıl ulaşabilirim Apu olarak değiştirmişler konu başlığını ama apu sistem istemiyorum. Ekran kartsız bir sistem istiyorum sadece.