8000 Hz mouse tavsiyesi

Bütçe
3000 civarı mouse için 2500 mouse pad için 500.
Helios stokta var mı bilemiyorum ancak, stokta varsa direkt onu öneririm. Saglam ve guzel mouse.

Tamamdır teşekkürler kanka kanka önerin varsa stokta olmayan yine söyle stok beklerim ve hellios VXE R1 Pro Max'ten daha mı iyi?

Shape olarak sana gore daha iyi, malzeme kalitesi de tatminkar seviye de. Fiyatina gore cok cok iyi.

Shape olarak sana gore daha iyi, malzeme kalitesi de tatminkar seviye de. Fiyatina gore cok cok iyi.
Shape nedir knk bilmiyorum da bide bana göre değil de böyle oyun için genel olarak nasıl ve tamamdır teşekkürler bakıcam ona da

Shape mouse seklidir, ATK X1/F1 Pronun ve VXE R1 Pro ve Pro Maxin sekli senin tutus sekiline uymuyor. Rahat edemeyeceginden oturu önermiyorum.

Geneli claw icin, mouselarin arkasi yuksek oldugundan oturu fingertip icin onermem.

Geneli claw icin, mouselarin arkasi yuksek oldugundan oturu fingertip icin onermem.
Knk ben claw da tutuyorum o anki kararıma göre ama ikiside iyi benim için o zaman sen bana clawa göre de söyler misin yani finger trip de söyleyebilirsin claw da

Elinin uzunlugu da cok uzun degil, VXE R1 PRO bakabilirsin.

Elinin uzunlugu da cok uzun degil, VXE R1 Pro bakabilirsin.

Tamamdır teşekkürler knk bide fingertrip ve claw için en iyi benim bütçemde mouse hangi mousetur bu arada 3000'e de çıkabilirsin böyle benim el boyumu takma hangi mouse en iyisi benim tutuşum için

Fingertip icin bir önerim yok, claw icinde bu butce de VXE R1 PRO yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…