8000 liraya yayıncı bilgisayarı toplama

Yoyuncu

Decapat
Katılım
11 Eylül 2018
Mesajlar
3
Merhaba arkadaşlar. Yayın açmak istiyorum fakat dolar kurunun artışı, fiyatların ani yükselişi sebebiyle bir yayın bilgisayarı toplama konusunda bilgim de yetersiz kalınca zorlanma yaşadım. Bu 8000 liranın içine monitör de dahil olursa süper olur. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör dahil değil ancak sinerji güvenilir bir site eğer elinde şu anda bir monitör varsa bu sistem yeterli olur.
Ekran Alıntısı.PNG
 
Bütün parçalar farklı sitelerden toplanmıştır.
Bazı siteler pek güvenilir değil .
İyonya.com ve Teknobiyotik.com üzerinden hazır bilgisayarlar satılıyor onları fazlada 8GB Ram fazladan eklettirerek daha güzel sistemler kurulabilir.Pc sihirbazından kendi sisteminizde kurabilirsiniz.
Hangileri güvenilir değil acaba?
Monitör dahil değil ancak sinerji güvenilir bir site eğer elinde şu anda bir monitör varsa bu sistem yeterli olur.Eki Görüntüle 330338
Öaalesef monitör elimde yok.
75 Hz yayın için sıkıntı cıkartır mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı siteler pek güvenilir değil.
Hangi siteler onlar?

Eksen Bilgisayar, Nanokatalog, Hepsiburada ve Sinerji Bilgisayar. Bunlar güvenilir sitelerdir. Burada sayısız sistem toplandı o sitelerden. Eğer siz bilmiyorsanız bildiğim kadarıyla ibaresini kullanmanızı öneririm. Bu bile yanlış bilgilendirme cezasından kurtulmanıza yardımcı olmaz.
 
Bütün parçalar farklı sitelerden toplanmıştır. Bazı siteler pek güvenilir değil. İyonya.com ve Teknobiyotik.com üzerinden hazır bilgisayarlar satılıyor onları fazlada 8GB RAM fazladan eklettirerek daha güzel sistemler kurulabilir. PC sihirbazından kendi sisteminizde kurabilirsiniz.
Hang site güvenilir değil ? Evet nanokatalog ürünü 2-3 hafta içinde getiriyor ama diğer sitelere göre yaklaşık 200tl fiyat farkı var.Sinerji,Hepsiburada ve Eksen Bilgisayar'da forumda önerilen siteler zaten.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı