8000₺ Sistem Toplama

Biliyorum o siteyi, hem armor modeli hem de, yurtdışından kendileri getirtiyorlar ki ürünler uluslararası garantiye de tabi değil, gaeanti burada bu sitenib kendisi ve bulunduğu işyeri Herhangi bir arıza ya da sorunda bu şekilde alınan ürünlerde, ürünü servise kendiniz götürdüğünüzde servis ürünü kabul etmiyor, muhattap olmuyor, ürünü bu firmadan aldığınız için bu tip durumlarda ürünü firmaya göndereceksiniz, firma çaresine bakacak. Artık ne kadar ilgilenirler bilmem, benimle de, ürünle de ilgilenmediler. Ürün bu şekilde alındığı için serviste muhattap olmadı, ürün elimde patladı. Başıma geldi maalesef. Tercih etmiyorum, tavsiye etmiyorum.

Nedense herkes böyle diyor. 1070 Ti ekran kartının 4000 - 4500TL olmadığını kanıtladım. Sonra da site kötüleniyor. Nanakatalog sitesi böyle bir sorun olduğu zaman iade yapıyor.

Sen bilirsin. Para senin paran. Biz tavsiye de bulunur, yardım etmeye çalışırız, gerisi sana kalmış. Ama 2070 modelini 4000-5000 arası bekleyip zaman kaybetme. Bu dolar kuru ile çok zor. Yaklaşık çıkış fiyatı 6000 TL olacak. Dolar kuru yukarı yönlü zaten. İleriki günlerde yükselmesi yüksek muhtemel. Dediğim gibi dolar indiği yeri umursamaz, çıktığı yeri de unutmaz. 7,35 TL olan günleri unutmaz. Yükselebilir ki görünen yukarı yönlü. Neyse para sizin paranız, zevk sizin zevkiniz.

Ben beklemiyorum zaten. Konu sahibi için yazıyorum. Ekran kartı çıktığında bu konuya yazacağım.

O siteden alırsan baya beklersin ürünleri sıkıntı olursa para iadesi falan da çok zor alırsın şikayetvar'da tonlarca şikayet görebilirsin. RTX kartları beklemen daha iyi.
RTX kartlar zaten 8000 TL'den daha düşük fiyat değil, hadi aldı diyelim. O ekran kartı süs olsun diye mi alınacak?

RTX kartlar zaten 8000 TL'den daha düşük fiyat değil, hadi aldı diyelim. O ekran kartı süs olsun diye mi alınacak?
Ben de onu diyorum RTX 2070 Türkiye satış fiyatı bile 6000 TL civarı olacak. Dolar kuru da ilerleyen günler için yukarı yön gösteriyor. Ön sipariş fiyatları açıklanmadan önce RTX 2080 için 7500 TL olur demiştim ki bu civarda, RTX 2080Tİ için 9250-9750 arası demiştim ki en düşük 10000TL. Bunlar daha ön sipariş fiyatları, normal fiyatlar daha yüksek olur. Bence RTX 2070, 6000 TL'den aşağı olmaz ve dediğim gibi dolar yukarı yönlü, kart fiyatları daha da artar. O siteyi de tercih etmiyorum, tavsiye etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…