8000 TL 144 Hz monitörlü sistem toplama

JAKAL

Hectopat
7000-8000 ₺ civarında oyun odaklı sistem toplamak istiyorum, monitörün 144 Hz 1 ms olması dışında bir kriterim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes kafasından bir şey sallamış. O önerilen ASUS monitör, eğer tahmin ettiğim modelse kötü. Önerilen Samsung'un modelini düşünebilirsiniz.

Teknobiyotik'in önerdiği hazır sistemleri beğenmiyorum. PSU alınırken bakılması gereken tek kriter 80+ sertifikası değildir.

Arkadaşlar kendimi bir açıklayayım ben. Sosyalde ilk kez hazır bir sistem öneriyorum. Ben her konuda sistemi ayrı ayrı sitelerden kampanyalardan yararlanarak tavsiye veririm. Şimdi 6600 TL'ye böyle bir sistem oluşturulması imkansız. Hepsiburada KDV indirimleri de bitti. Detaylarını inceleyerek önerdim. Bence bu fiyata harika. Şimdi 6600 TL'ye bu sistem alınmaz mı:

Tek kötü parça kasa bence.

Bütçe dostu 144hz monitör BenQ nun bir monitörüydü dur internetten bakayım da atayım link sistemi zaten arkadaşlar çok iyi yazmış.

Kasa ve PSU dışında gayet güzel görünüyor o fiyata o sistem. Eğer konuşursanız belki farklı bir PSU takmalarını isteyebilirsiniz 100-200TL farkla. Birisi utanmadan 2600x için 1070Ti besleyemez demek istemiş. Gerçekten çok komik. Bilginiz yoksa fikriniz de olmasın.

Yakında 2600x'i olana 1050Ti fazla diyecekler. Ondan korkuyorum.

İfadeler: Obb
Yok çalışmasında sorun yok ya. İşlemciye bi hasar vermemiş. Ciziklerde çok ince küçük. Bir şey olmaz sanıyorum.

Bakın sadece konuşuyorsunuz. 6600 TL'ye bu sistem veya dengini toplayın sonra önerdiğim sistemi karalayın:

Bakın sadece konuşuyorsunuz. 6600 TL'ye bu sistem veya dengini toplayın sonra önerdiğim sistemi karalayın:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…