Hafta sonu RTX 4070 Ti'lı bir sistem sipariş ettim. Şu an kullandığım monitör 1080p. 1080p de darboğaz olabileceğini biliyordum ve daha sonra 2K bir monitör almayı plalıyordum fakat yakında zamlanabileceğinden endişelenmeye başladım ve 2K çözünürlükte, 144Hz veya üzeri IPS panelli monitör arıyorum. ASUS TUF Gaming 27" VG27AQZ alacaktım fakat resmen satışdan kaldırılmış gibi hiçbir yerde bulamadım. Önerilere açığım. Şimdiden teşekkürler.
TUF Gaming monitörler, uygun fiyatlara özenle seçilmiŠbir dizi üst düzey oyun özellikleri sunan, uygun fiyatlı rekabetçi oyuncular için idealdir. Kusursuz görseller artık elinizin altında.
TUF Gaming monitörler, uygun fiyatlara özenle seçilmiŠbir dizi üst düzey oyun özellikleri sunan, uygun fiyatlı rekabetçi oyuncular için idealdir. Kusursuz görseller artık elinizin altında.
VG27AQ ile VG27AQZ modellerinin arasındaki fark nedir acaba? İnternette baktığımda bazıları VG27AQZ daha az enerji tüketiyor demiş fakat ASUS' un kendi resmi sitesinden baktığımda ikisinin de güç tüketimi aynı görünüyor.
Z yazan model, 2022 yılında üretilmiş. Aralarında herhangi bir fark yok. Z'nin içinden HDMI kablo çıkmıyor, sadece DisplayPort çıkıyor o kadar. Geriye kalan ıvır zıvırlar kullanıcıyı etkilemez.
İtopya' dan VG27AQ almaya çalışırken iki de bir ödeme hatası aldım. Sonra bir anda ürün sepetimden silindi. Ürünü yeniden sepetime almak için bir baktım 11 000 tl olmuş . Şaka gibi bir yer İtopya.