8000 TL 2K monitör önerisi

ArmindoBrumaa

Hectopat
Makaleler
1
Bütçem 8.000 TL, 1 TL bile üstüne çıkamam. Teşekkür ederim şimdiden.

Tavsiyem;

Bütçeniz 190tl daha fazla olsaydı tavsiyem;
ASUS 27" VG27WQ1B 1Ms 165Hz WQHD FreeSync DP HDMI Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Ben Asus markasını daha çok beğeniyorum ama Gigabyte'da iyidir, fakat paneli VA onu bilerek alın.

LG Ultra Gear GN880 almanı öneririm MediaMarkt mağazalarında var 9000 TL ama çok iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ebrar bilgisayardan alma iade almıyolar kutu hasarlı diyerek. Benim gibi başkaları da yaşadı bu durumu. Dedikleri aynen şöyle mahkemeye verin görüşelim. Başkalarında da yine önce bezle silip göndermişler alıcı reddedip geri gönderince kutu hasar görmüş deyip gene reddetmişler. Satış sonrası desteği berbat. Monitör alıcaksan amazondan şaşma derim. Ben yaşadım sen yaşama.

Senin önermemen alınmaz anlamına gelmiyor güzel kardeşim. Öyle başımı ağrıttı demekle olmuyor bu işler.
Ben öyle bir iddiada bulunmadım zaten şahsen önermem dedim. Keşke okuduğunuzu anlayabilseniz.

Ben öyle bir iddiada bulunmadım zaten şahsen önermem dedim. Keşke okuduğunuzu anlayabilseniz.
Önermemiş olman zaten alınmaz anlamına geliyor. Ek olarak bir şey belirtmeden başımı ağrıttı demişsin, sorunuda yazmak zorundasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…