8000 TL Android telefon tavsiyesi

Bütçe
8000
Açıkçası üye arkadaşımız çok memnun ama dediğim gibi ben o telefon hakkında pek güzel şeyler duymadım, kendisi çok memnun anladığım kadarıyla umarım çok daha uzun zaman sorunsuz kullanır telefonunu. A33 Bütçemi çok fazla aşıyor 8000 lira maksimum sınırım.

Yenilenmis almak çok mantıklı değil ama S10'un şimdiki Realme GT Master Edition, Redmi Note 10 Pro veya A52S gibi orta seviye cihazlardan çok daha iyi olduğu aşikâr, XS modelleri düzeyinde bir telefon hatta gece kamerasi 12 Pro Max'den bile daha iyi, son olarak da XS modelleri PUBG gibi oyunlarda HDR'da maksimum 45 FPS desteklerden S10+ sabit 60 FPS oynatabiliyor, 2k ekran gibi artıları da var. 12 Pro Max'ın rakibinin S21 Ultra olduğunu da yazayım da.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arayüzü de hala akıcı bir deneyim sunmakta.

@solvadors 2. El temiz S10+ bulabilirsin, gerçek bir amiral gemisi kullanmış olursun.

Evet ama ben tanıdık biri veya oraya gidip görme ihtimalin olmadığı sürece 2. el önermem.

Sıfır telefon alma taraftarıyım eğer ikinci el alacaksam muhtelen Iphone'lara bakarım zaten androidlerle uğraşmam gibi.

MIUI'la uğraşacağıma ben olsam Realme 8 alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…