8000 TL AutoCAD için masaüstü bilgisayar tavsiyesi

Bütçe
8000TL

eypmrt

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi dükkanda kullanmak için uzun ömürlü bir bilgisayar bakıyorum. Şu anda kullandığımız bilgisayar 10. senesine girdiği için artık iş göremez hale geldi. AutoCAD çizimlerini rahatça açabilen ve mail vb gibi gündelik işleri rahatça halledebilen, mümkünse uzun yıllar kullanabileceğimiz bir bilgisayar bakıyorum. Bütçe 8000TL civarında ama o kadar yukarı çıkmayı pek düşünmüyorum çünkü AutoCAD dışında çok güçlü bir bilgisayara gerek yok.
Önerilerinize açığım.

Ramleri 16 GB seç. Ekran kartı 1650 sana yeter ama 1650 süperi seç toplam fiyat 6.689 senin işini ün üst seviyede yapacak. İşlemçi sayfada değişmiyor ama R 3600 la değiştirebilirsin bütçen uygun. Konuşursan değiştirirler. Ryzen 3000 serisi herhangi bir bütçene uygun işlemci secebilirsin. Ana kart B450 seçebilirsiniz daha iyi olur bütçen bu değişikliklere uygun.
Bu sistemde de bütçeni uygun değişiklikler yapabilirsin. RAM ler 16 GB SSD 500 GB gibi.

Son düzenleme:

Çok teşekkürler bunlara bakayım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…