8000 TL bütçe ile kask önerisi

V3nom092

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, yakın zamanda motor alacağım (125cc), kaskı da aynı anda almak istiyorum. Bedenim L, en fazla 7-8k bütçe ayırabildim kaska. Siyah olmasını istiyorum, önerileriniz varsa siyah tercihimdir (gri desenler olabilir veya belki beyaz). MT Helmets’in Thunder 4 SV modelleri, Stinger 2, Rainforest vs. hoşuma gidiyor. Önerilerinize açığım.

Siteyle iletişime geçip bir sorun, belki yakında gelir,

Bu versiyonunda yok galiba l bedeni ama farklı bir versiyonunu buldum. Peki sizce Scorpion mi MT helmets mi daha güvenli (çok ağır kask rahatsız ediyor)

Bu renginde l beden var, Scorpion daha iyi diye biliyorum biraz daha araştırabilirsiniz, ayrıca Scorpion daha hafif.

Son düzenleme:
Siteyle iletişime geçip bir sorun, belki yakında gelir,

Bu renginde l beden var, Scorpion daha iyi diye biliyorum biraz daha araştırabilirsiniz, ayrıca Scorpion daha hafif.
Teşekkürler hocam exo 491 en mantıklı bulduğum modeldi fakat heralde en son 1-1,5 ay önce falan bakmıştım beden bulamayınca aklımdan çıkarmışım. Yeniden 1.sıraya koydum teşekkürler.

Hocam Scorpion bu bütçe için iyidir. MT thunder 4 sv de güzel ama vizör açıkken çok uğultu yapıyor bilginiz olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı