8000 TL civarı laptop seçimi

AlperKaman

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar dostlar öncelikle. Ben yeni bir laptop alacağım. Kullanma amacım günlük kullanım oyun ve ders. Sizce hangisi almalıyım, kullanıcı varsa eğer aranızda yorumlarınız gerçekten önemli.

Lenovo: RAM'ı 2x16 yapıp alınacak 7500-8000 TL arası bir fiyatı oluyor.
Abra 16.6.3: Fotoğrafa yazdığı gibi özellikleri ve 8000 TL bandında tam olarak.
Abra 15.8.3: Diğer Abra'dan tek farkı i7 olması ve 1000 TL oynuyor. Sizce buna değer mi gerek var mı? Bir de kasa farkı var sanırım biraz.
Evet dostlar önerilerinizi bekliyorum. Ben Monster'a daha sıcak baktım; çünkü bakım garantisi olsun, yolladıkları driver flashı olsun, ölü piksel olması durumunda panel değişimi olsun bana daha sıcak geldi.
Lenovo hakkında fazla bir inceleme bulamadığım için bek bilgim yok fakat fazla ısınma ve cızırtı gelme gibi sorunları olduğunu duydum. Aynı şekilde Monster serisinde de bazı kronik sorunlar duydum. Evet yardımlarınızı bekliyorum gerçekten çok ihtiyacım var iyi günler, iyi forumlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210223-131833161_1.jpg
    Screenshot_20210223-131833161_1.jpg
    110,6 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20210223-161331101.jpg
    Screenshot_20210223-161331101.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20210223-161345959.jpg
    Screenshot_20210223-161345959.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 57
Selamlar dostlar öncelikle. Ben yeni bir laptop alacağım. Kullanma amacım günlük kullanım oyun ve ders. Sizce hangisi almalıyım, kullanıcı varsa eğer aranızda yorumlarınız gerçekten önemli.

Lenovo: RAM'ı 2x16 yapıp alınacak 7500-8000 TL arası bir fiyatı oluyor.
Abra 16.6.3: Fotoğrafa yazdığı gibi özellikleri ve 8000 TL bandında tam olarak.
Abra 15.8.3: Diğer Abra'dan tek farkı i7 olması ve 1000 TL oynuyor. Sizce buna değer mi gerek var mı? Bir de kasa farkı var sanırım biraz.
Evet dostlar önerilerinizi bekliyorum. Ben Monster'a daha sıcak baktım; çünkü bakım garantisi olsun, yolladıkları driver flashı olsun, ölü piksel olması durumunda panel değişimi olsun bana daha sıcak geldi.
Lenovo hakkında fazla bir inceleme bulamadığım için bek bilgim yok fakat fazla ısınma ve cızırtı gelme gibi sorunları olduğunu duydum. Aynı şekilde Monster serisinde de bazı kronik sorunlar duydum. Evet yardımlarınızı bekliyorum gerçekten çok ihtiyacım var iyi günler, iyi forumlar.

Monster'a önyargılı yaklaşma ben öyle yaklaşıyordum aldım ve hiçbir sorun olmadı. Müşteri destek ve servis konusunda sıkıntı çekmezsin ama eğer çekersen direk Şikayetvar'a yaz oraya yazınca hemen geri dönüyorlar sıkıntınız ne idi diye.

Monster'a önyargılı yaklaşma ben öyle yaklaşıyordum aldım ve hiçbir sorun olmadı. Müşteri destek ve servis konusunda sıkıntı çekmezsin ama eğer çekersen direk Şikayetvar'a yaz oraya yazınca hemen geri dönüyorlar sıkıntınız ne idi diye.

Batarya performansı ve kasa kalitesi piyasanın çok altında bu nedenle önerilmiyor.

Oyun amaçlı bir laptopta zaten batarya performansı yüksek olmaz. Kasa kalitesi konusunda haklısınız. Bilgisayarın kapağı dışında her yeri iz tutan plastik.

Yüksek olmaz demedim piyasanın çok altında dedim Monster sadece VS Code kullanırken 2 saat bataraya ömrü sunuyordu şu anda kullanmakta olduğum Omen cihaz ise 7 8 saati rahat görüyor. Monster eskiden gerçekten uygundu F/P'dı fakat artık rakipleri bayağı güçlü bir laptopu alıp sürekli şarjda kullanacaksam neden alayım ki masaüstü alırım bu yüzden ben tavsiye etmiyorum fakat sadece oyun oynamak için alınıyorsa evet alınabilir ama dediğim gibi masaüstü gibi güzel bir tercih var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı