8000 TL ekran kartı önerisi

Lütfen tam anlamı ile bilgin olmayan konularda kesin konuşma. 3060Tİ hem daha güçlü, hem daha güncel, hem daha ucuz. 3060Tİ öneriyorum sana dostum. @Habrsa
 
peki ekran kartlarında stoklar ne zaman artacak
Şu sıralar Çin takviminde yeni yıla giriyor olmaları lazım yanlış olmasın. Bizde gurbette çalışıp gelme olayı gibi 1 sene çalışır yeni yıl köylerine dönüyorlar. Bu sırada işleyemeyecekler, yeni gelen işçiler ve adaptasyonları vesaire derken mart sonu nisan başı düzelmeye başlar stoklar tahminimce.
 
Orada koskocaman stokta yok yazıyor hocam göz doktoru ayarlayabilirim ekstra sadece sistemlerle satılıyor diyor.
Yaşının vermiş olduğu sakin olamama, ve karakterinin tam oturmamış olmasına veriyorum bu tavırlarını dostum. Lütfen sakin ol bir. Yakında toplayacağını söylemiş bu yüzden stok gelebilme ihtimalini göz önünde bulundurdum bu kartı söyledim ve attım. Hemen alacağım dememiş arkadaş, öyle derse başka bir karta, mağazaya ve stoklara bakarız. Bana göz doktoru ayarlamadan önce daha yaşın sebebiyle ebeveynin olmadan hastanaye gidemediğini aklına sok ve benimle forumda tartışma. İyi günler!
 
Yaşının vermiş olduğu sakin olamama, ve karakterinin tam oturmamış olmasına veriyorum bu tavırlarını dostum. Lütfen sakin ol bir. Yakında toplayacağını söylemiş bu yüzden stok gelebilme ihtimalini göz önünde bulundurdum bu kartı söyledim ve attım. Hem alacağım dememiş arkadaş, öyle derse başka bir karta, mağazaya ve stoklara bakarız. Bana göz doktoru ayarlamadan önce daha yaşın sebebiyle ebeveynin olmadan hastanaye gidemediğini aklına sok ve benimle forumda tartışma. İyi günler!

Yaşının derken :D yaşımı nereden biliyorsun kahin misin?

Lafı güzel çeviriyorsun bu arada önce bir şey söylersen her şeyini oku öyle cevabını ver.
 
Yaşının derken :D yaşımı nereden biliyorsun kahin misin?

Lafı güzel çeviriyorsun bu arada önce bir şey söylersen her şeyini oku öyle cevabını ver.
Başka konularda da başka insanlara da aynı cahilliğini göstermişsin ve kavga etmişsin biraz inceledim seni, cevap vermeye değer kılmıyorum seni kendime kardeşim, gidip toksik olmaya devam et! 🥰💋
 

Geri
Yukarı