8000 TL GTX 1050 Ti Sistem Toplama

Arkadaşın topladığı sistemi almalısınız. Şuan güncel alınabilecek en iyi sistem. Tek kötüsü F.E olması.

[QUOTE="Hüseyin Özgür Ay, post:
Taksada o işlemci ile darboğaz olmaz. Sadece kartın tam verimini alamaz. Fakat yinede de yeni monitör alasaya kadar idare eder . Tatmin eder.[/QUOTE]

Mevzu darboğaz değil şoparlık.

[QUOTE="Hüseyin Özgür Ay, post:
Taksada o işlemci ile darboğaz olmaz. Sadece kartın tam verimini alamaz. Fakat yinede de yeni monitör alasaya kadar idare eder . Tatmin eder.

Mevzu darboğaz değil şoparlık.[/QUOTE]
Haklısınız. Karta ayıp olur

Müsait olunca benimde katkım olsun istedim. İnventus'dan orada olan parçalar ile bir sistem topladım.

Z270 SLI Plus oyun hediyeli. Hem oyun hemde para iadesi olan var mı diye dikkatli bakmadım öyle bir kartta olabilir daha avantajlı olur ama bu kartın Pro Carbon'dan temelde farkı yok.

Ekran Kartını HB'den alırsan KDV indiriminde daha uyguna olur. Kaçırdım diye de korkma HB'de sık sık KDV indirimi oluyor.

Sıvı soğutucu daha gürültülü olduğu için benim tercihim değil ben kullanmıştım ekstra fanda alırsan bir miktar sessiz oluyor ama pompa sesini önleyemiyorsun. Bu fanı da ince profilli olduğu için seviyorum boyu ile kasaya sığıp sığmama durumunu kontrol etmedim yine ama muhtemelen o kasaya sığar. Daha kalın profilli modeli de var görüntüsü rahatsız etmiyorsa daha performanslı olan o. Görsellik aradığın için o kasayı seçtim yoksa daha ucuza plastik bir kasa da alabilirsin sonuçta önemli olan içerik.

Daha iyi bir güç kaynağı bulabilirsin özellikle seçmedim. Ama Corsair'in bu ürününü alacaksan V3 modeli almanı tavsiye ediyorum.

SSD'yi de bu modeli nerede daha ucuza bulabiliyorsan oradan alırsan iyi edersin.

850 TL kasaya verilmemeli kesinlikle.

En fazla 300 ver.

Neye göre uzak durun dedin onu bir anlatsana kardeşim
Anlatayım. Öncelikle k serisi işlemciye h270 anakart alman ancak o k'nin özelliği zaten OC'dir ve senin anakart OC yapmaya müsait değil. OC yapılmayacaksa 240 mm bir sıvı soğutucunun mantığı yok bence. Ayrıca Ryzen'ler çıkmışken artık 7700k alınacağını düşünmüyorum. Zalman yerine Corsair veya Cooler Master kasa alınabilirdi. Yarı modüler yerine tam modüler bir güç kaynağı da alınabilirdi.

GTX 1080 al ama 1080p +180Hz veya 2k 144hz bir monitör alman gerek. Gidip 1080p 60hz monitöre takma.

İstediğini alır monitör olarak. Sonuçta çalışmayacak diye bir şey yok. Fps kaybına da uğramaz. Daha sonra isterse daha iyi bir monitör alabilir

Bu sistem nedense birçok kişi tarafından görülmemiş, yorumlardaki tüm sistemlerden daha iyi. i7 7700K ile Ryzen 1700X'i denkmiş gibi neden sorusu soran kişinin sistemine bakmanızı dahi önermem.

İstediğini alır monitör olarak. Sonuçta çalışmayacak diye bir şey yok. Fps kaybına da uğramaz. Daha sonra isterse daha iyi bir monitör alabilir

Araba aldıktan sonra çok yakıyor diye arabayı da evin önünde yatırıyor musun? Madem 60 hz kullanacaksın ona uygun kart seç. 1080 almışsın hala 2000 lira daha toplayıp monitör almaya uğraşacaksın öyle mi? 8000 bütçen varsa en azından 1000-1500 sermaye hazırlayın monitör için.

Monitör sistemin dışında tutulmalı her zaman. Belli bir paran varsa, bilgisayardan performans istiyorsan, monitörden çok sisteme yatırım yapman gerekiyor. Bunu dedim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…