P pcmağduru1 Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar 7 bin ve 8 bin TL arasında bir sistem düşünüyorum. Sizce en iyi olanı hangisidir_. Çok ağır oyunlar oynamayı düşünmüyorum. Valorant, LoL, GTA V falan o tür çok zorlamayan oyunlardan. Belki biraz da hikayeli oyunları oynayabilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2022
Arkadaşlar 7 bin ve 8 bin TL arasında bir sistem düşünüyorum. Sizce en iyi olanı hangisidir_. Çok ağır oyunlar oynamayı düşünmüyorum. Valorant, LoL, GTA V falan o tür çok zorlamayan oyunlardan. Belki biraz da hikayeli oyunları oynayabilirim.
P polokral3846 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 3.747 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #2 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
A8 9600 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 1.418 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşlemci 27 Ocak 2022 #3 polokral3846 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Ürün stokta yok diyor hocam.
polokral3846 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Ürün stokta yok diyor hocam.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #4 Aquarius 3T10-K Asus - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 3T10-K Asus oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com
Aquarius 3T10-K Asus - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 3T10-K Asus oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com
T Teğmen34 Picopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 793 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #5 pcmağduru1 dedi: Arkadaşlar 7 bin ve 8 bin TL arasında bir sistem düşünüyorum. Sizce en iyi olanı hangisidir_. Çok ağır oyunlar oynamayı düşünmüyorum. Valorant, LoL, GTA V falan o tür çok zorlamayan oyunlardan. Belki biraz da hikayeli oyunları oynayabilirim. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğin oyunlar için APU sistem öneriririm; Sinerji Newgen APU Ryzen 5 5600G 16GB 240GB SATA SSD Sinerji Newgen APU Ryzen 5 5600G 16GB 240GB SATA SSD fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr
pcmağduru1 dedi: Arkadaşlar 7 bin ve 8 bin TL arasında bir sistem düşünüyorum. Sizce en iyi olanı hangisidir_. Çok ağır oyunlar oynamayı düşünmüyorum. Valorant, LoL, GTA V falan o tür çok zorlamayan oyunlardan. Belki biraz da hikayeli oyunları oynayabilirim. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğin oyunlar için APU sistem öneriririm; Sinerji Newgen APU Ryzen 5 5600G 16GB 240GB SATA SSD Sinerji Newgen APU Ryzen 5 5600G 16GB 240GB SATA SSD fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.797 Çözümler 26 Yer Muğla 27 Ocak 2022 #6 pcmağduru1 dedi: Arkadaşlar 7 bin ve 8 bin TL arasında bir sistem düşünüyorum. Sizce en iyi olanı hangisidir_. Çok ağır oyunlar oynamayı düşünmüyorum. Valorant, LoL, GTA V falan o tür çok zorlamayan oyunlardan. Belki biraz da hikayeli oyunları oynayabilirim. Genişletmek için tıkla... Aquarius 3T10-K Asus - Game Garaj
pcmağduru1 dedi: Arkadaşlar 7 bin ve 8 bin TL arasında bir sistem düşünüyorum. Sizce en iyi olanı hangisidir_. Çok ağır oyunlar oynamayı düşünmüyorum. Valorant, LoL, GTA V falan o tür çok zorlamayan oyunlardan. Belki biraz da hikayeli oyunları oynayabilirim. Genişletmek için tıkla... Aquarius 3T10-K Asus - Game Garaj