8000 TL hazır sistem önerisi

pcmağduru1

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar.

8 ila 7000 TL arası hazir sistem bakiyorum. Önerileriniz nedir? Fiyatlarda 500 TL oynama olabilir Valorant'ta 200 FPS versin yeter.

Yaklaşık 1 saat önce yayınlandı , piyasadan pek haberim yok arkadaşlar daha iyi yardımcı olur. ( Sistem hakkında sadece psu sorunlu diye biliyorum.) Şahsen şu zamanda alınır gibi görünüyor.

Bana 8000 TL sistemde Valorant'ı 200 FPS oynatması zor gibi geliyor. Yanlış biliyorsam düzeltsinler.(Kesin konuşmuyorum yanlış anlamayın. Ben sadece 200 FPS vermez diye düşünüyorum)

Yaklaşık 1 saat önce yayınlandı , piyasadan pek haberim yok arkadaşlar daha iyi yardımcı olur. ( Sistem hakkında sadece psu sorunlu diye biliyorum.) Şahsen şu zamanda alınır gibi görünüyor.
*stok kalmamış :/

Bana 8000 TL sistemde Valorant'ı 200 FPS oynatması zor gibi geliyor. Yanlış biliyorsam düzeltsinler.(kesin konuşmuyorum yanlış anlamayın. Ben sadece 200 FPS vermez diye düşünüyorum)

YouTube'da 5600G sistemler oynatiyor dostum dahası 1650 sistem 200 FPS Valorant oynatmiyacaksa neden 1650 varki.

YouTube'da 5600G sistemler oynatiyor dostum dahası 1650 sistem 200 FPS Valorant oynatmiyacaksa neden 1650 varki.

Tamam teşekkür ederim beni bilgilendirdigin için. Benim yaklaşık 12 bit TL değerinde sistemim var. Önceden Valorant oynuyordum. Bayağı zamandır oynamıyorum. Aklımda FPS değerleri yanlış kalmış. 200 FPS vermiyor diye hatırladım. O yüzden yazdım 200 FPS vermez diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı