B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 2 Haziran 2021 #1 Merhabalar, 8.000 TL monitörlü bir sistem toplamak istiyorum. Maksimum 8.500 olur. Leo 3T-10 - Game Garaj İntel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Leo 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bu sistem + monitör düşünüyorum. Daha iyisi toplanır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2021
Merhabalar, 8.000 TL monitörlü bir sistem toplamak istiyorum. Maksimum 8.500 olur. Leo 3T-10 - Game Garaj İntel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Leo 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bu sistem + monitör düşünüyorum. Daha iyisi toplanır mı?
do not interfere Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.401 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara 2 Haziran 2021 #2 Pollux 3A-GTX1650 - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3A-GTX1650 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bu sisteme bakıp, geliştirebilirsiniz işlemci , anakartı ve RAM'i vs toplam 7500TL buluyor.
Pollux 3A-GTX1650 - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3A-GTX1650 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bu sisteme bakıp, geliştirebilirsiniz işlemci , anakartı ve RAM'i vs toplam 7500TL buluyor.
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.760 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #3 Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com İşlemci 10100F, çift kanal Ram İleride Ram ekleme imkanın varsa hiç bir şeyi elleme.
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com İşlemci 10100F, çift kanal Ram İleride Ram ekleme imkanın varsa hiç bir şeyi elleme.