Ancak 4K monitör sıkıntı, düzgün bir model alacağım dersen 2500 TL'den başlıyor. Benim sana tavsiyem GTX 1080 ve 2K 165 Hz monitör combo yapman. Çünkü 4K sistem 10.000TL'ye doğru yol alıyor. İlla 4k yapacağım diyorsan bütçeyi yükselt.
Ancak 4K monitör sıkıntı, düzgün bir model alıcam dersen 2500TL'den başlıyor. Benim sana tavsiyem GTX 1080 ve 2k 165Hz monitör combo yapman. Çünkü 4k sistem 10.000TL'ye doğru yol alıyor. İlla 4k yapıcam diyorsan bütçeyi yükselt.
O arkadaşta sana katılıyor. Zaten o monitörden bahsediyordum. Şimdi 4k çok abartılıyor, render felan alınmıcaksa sadece oyun için toplanacaksa hem fiyat hem performans odaklı bir sistem kurmak daha mantıklı olacaktır. Ayrıca monitörün G-Sync desteği mevcut. Her oyunu 2k'da 100+ FPS'de yırtılma olmadan oynatacak bir sistem dizilebilir. 4K ise şuan gelişme aşamasında ve maliyet gerektiren bir olay.
O arkadaşta sana katılıyor. Zaten o monitörden bahsediyordum. Şimdi 4k çok abartılıyor, render felan alınmıcaksa sadece oyun için toplanacaksa hem fiyat hem performans odaklı bir sistem kurmak daha mantıklı olacaktır. Ayrıca monitörün G-Sync desteği mevcut. Her oyunu 2k'da 100+ FPS'de yırtılma olmadan oynatacak bir sistem dizilebilir. 4K ise şuan gelişme aşamasında ve maliyet gerektiren bir olay.