Hocam peki SSD Corsair seçmişsiniz. Sizce Samsung ile arasında fark var mı? Duyduğum kadarı ile en iyisi şuan SSD'lerde Samsung EVO'lar.Sahalara dönmek güzel, öncelikle sadece vatandan alma zorunluluğunuz yok ise benim sistemim gayet güzel olacaktır. Özellikle sıcak havalarda kafanız rahat eder. İ7 6700K seçmemin nedeni 4-5 yıl sonra performans düşüşü yaşarsanız hız aşırtma ile performansını arttırarak yine tam gaz devam edebilirsiniz.
Öncelikle SSD için kafanız rahat olsun aralarında sadece hız farkı ve depolama farkı var. Samsung bildiğimiz gibi bir telefon üreticisi ve bu telefonlarda hızlı depolama birimlerini kendi üretiyor, SSD konusunda ise tecrübeli olduğu için stabillik sağlayabiliyor buda 0.5 Mb/s gibi küçük hız kayıplarına neden olur, Corsair için bu değer 0.8 Mb/s gibi değerler.Hocam peki SSD Corsair seçmişsiniz. Sizce Samsung ile arasında fark var mı? Duyduğum kadarı ile en iyisi şuan SSD'lerde Samsung EVO'lar.
Önerdiğiniz kasa hoşuma gitti hem pencereli hem sade hem kullanışlı hemde daha uygun. Sizce hava akımı ve büyüklük olarak Z11 ile kıyasladığımızda nasıl bir sonuç alırız?
Birde monitör olarak arkadaşın yukarıda önerdiği Dell S2716DG modeli nasıldır bir bilginiz var mı? PG278Q ile ve PG248Q ile kıyasladığımızda. Gerçi 248Q biraz düşük kalıyor 1920x1080 olması nedeniyle fakat fiyat olarak çok da açılmak istemiyorum o yüzden sordum
İlginiz için hepinize teşekkür ederim bu arada.
Öncelikle SSD için kafanız rahat olsun aralarında sadece hız farkı ve depolama farkı var. Samsung bildiğimiz gibi bir telefon üreticisi ve bu telefonlarda hızlı depolama birimlerini kendi üretiyor, SSD konusunda ise tecrübeli olduğu için stabillik sağlayabiliyor buda 0.5 Mb/s gibi küçük hız kayıplarına neden olur, Corsair için bu değer 0.8 Mb/s gibi değerler.
Kasa için Technopat inceleme yaptı onu izlerseniz kafanızdaki sorular cevaplanmış olur.
Monitör gayet güzel bende alacağım inşallah fakat renklere çok önem vermiyorsanız tam size göre, IPS yerine TN panel sadece. Başka önerebileceğim monitör Acer Xpredator ola olabilir fakat bütçenin üstüne çıkarsınız.
Hocam merhaba. Şuan elimde ki mevcut parayı başka bir yere yatırma durumum olmasa almak istediğim sistem. Monitör Asus VG248QE modeli 1 ms 144hz lik bir monitör. Ben fps oyunları oynadığım için bu monitörü tercih ettim. Kasa toplanmış halde kapınıza gelmesi 8060 lira. Fikir oluştursun diye eklemek istedim. İyi günler dilerim.
Sahalara dönmek güzel, öncelikle sadece vatandan alma zorunluluğunuz yok ise benim sistemim gayet güzel olacaktır. Özellikle sıcak havalarda kafanız rahat eder. İ7 6700K seçmemin nedeni 4-5 yıl sonra performans düşüşü yaşarsanız hız aşırtma ile performansını arttırarak yine tam gaz devam edebilirsiniz.