8000 TL Intel ve NVIDIA Sistem Toplama

Yine önerilere rağmen burnunun dikine giderek alınan bir sistem ve sonunda hüsran ile sonuçlanacağını düşünüyorum. Gerçekten anlamıyorum AMD Ryzen serisini tercih edebilirsin desek yok Intel istiyorum tamam o zaman 10. nesil al "yok abi i7 lazım bize"denerek istenen bir sistem madem buradaki insanların önerilerini önemsemiyorsunuz o zaman neden burada konu açıp yardım istiyorsunuz. Onu anlamış değilim.

Konu sahibine hayırlı olsun bilgisayar için diğer arkadaşlar sanırım tam anlamamış mevzuyu. Konuyu açan kişiye müdürü, patronu gibi üst taraftan birisi sistem ihtiyacını söylemiş. Şartları da belirtmiş. Yani karşısına çıkıp da Ryzen veya 10.nesil i5 alalım diyebileceği birisi değil. Emir kulu anlayacağınız üzere.

Arkadaşımız da diğer parçalar konusunda yardım istemiş. Onun için de yardımcı olunmuş zaten.

Evet haklısınız ama zaten çok az kişi bunun üzerine Ryzen sistem önerdi.
Konu sahibinin önceliği Intel sistem olmasıydı.

Burada 15000 mesajlı ya da 10000 mesajlı kişileri dinlemek yerine eski nesil işlemci falan koymuşsunuz bir de Intel fanboy üzüldüm 8000TL gözümün önünden gitti resmen.
Burada 15000 mesajlı ya da 10000 mesajlı kişileri dinlemek yerine eski nesil işlemci falan koymuşsunuz bir de Intel fanboy üzüldüm 8000TL gözümün önünden gitti resmen.

Edit 8000 TL'yi boşa vermişsiniz alın size i7'li sistem tepe tepe kullanın (!) TURBOX ATM900025 Intel i7m 8GB Ram 500GB Hdd Masaüstü Fiyatı.

Al bunu rahatına bak be 8000e alacağın ıntel nvidia ikilisinden kat kat daha iyi bu sistem. Internette yaz bul karşılaştırmasını dağlar kadar fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…