Zaten Ryzen 5 3600 B450 anakart 16 GB RAM yapsa 2500 TL falan eder SSD güç kaynağı kasa bunları da saysak 3500 etse ekran kartına 4500 TL kalıyor bunla da RTX 2070 Super alınabilir ama arkadaş Intel istiyor işte .
Zaten Ryzen 5 3600 B450 anakart 16 GB RAM yapsa 2500 TL falan eder SSD güç kaynağı kasa bunları da saysak 3500 etse ekran kartına 4500 TL kalıyor bunla da RTX 2070 Super alınabilir ama arkadaş Intel istiyor işte .
Hocam bilgisayar kendime değil o yüzden Bana yukarıdan gelen talep bu intel min i7 olsun ekran kartı nvidia düşük bişey olsun AMD asla istemiyoruz. Ortaya güzel bir sistem çıktı
Hocam bilgisayar kendime değil o yüzden bana yukarıdan gelen talep bu Intel'min i7 olsun ekran kartı NVIDIA düşük bir şey olsun AMD asla istemiyoruz. Ortaya güzel bir sistem çıktı.
Olabilir ama Intel'inde 80 derece gördüğü var iyi bir hava akışı her şeyi değiştiriyor.
Ben bilerek kasayı biraz hava akışı az koydum bu durumda o işlemci 75 derecelere cıkar.
Hocam o kasanın içi Cylon ve Rift ile birebir aynı. O yüzden Rift 600W 80+ (Simplicity Red PSU var içinde) alınması daha mantıklı olur bence. Yine de sisteme yakışmayacağını düşünüyorum.
Dediğim gibi PC benim olmayak ofisin bilgisayarı ve yıllarca intel işlemciler alınmış herkes gayet memnun pahalı olduğu ortada bunun herkes farkında ama 1.tercih intel