Dediğim gibi PC benim olmayak ofisin bilgisayarı ve yıllarca Intel işlemciler alınmış herkes gayet memnun pahalı olduğu ortada bunun herkes farkında ama 1.tercih Intel.
Dediğim gibi PC benim olmayak ofisin bilgisayarı ve yıllarca Intel işlemciler alınmış herkes gayet memnun pahalı olduğu ortada bunun herkes farkında ama 1.tercih Intel.
Siz bilirsiniz ama Intel'in gereksiz pahalı olduğunu biliyorsunuzdur umarım aynı paraya daha iyi bir şeyler alabilirsiniz ama sizin tercihiniz yine de.
Hocam o kasanın içi Cylon ve Rift ile birebir aynı. O yüzden Rift 600W 80+ (Simplicity Red PSU var içinde) alınması daha mantıklı olur bence. Yine de sisteme yakışmayacağını düşünüyorum.
Siz bilirsiniz ama Intel'in gereksiz pahalı olduğunu biliyorsunuzdur umarım aynı paraya daha iyi bir şeyler alabilirsiniz ama sizin tercihiniz yine de.
@KONT.DRAKULA Sanki alacağı da I3 9100F. İ7 9700 Güzel işlemcidir, madem arkadaşlar istiyor toplayacağız. O da biliyor AMD alması gerektiğini, ama ofis için Intel isteniyor. Vatanbilgisayar zorunlu bir yere başka bir yerden toplayabiliyor muyuz, hayır.