8000 TL laptop önerisi

redwhite99

Kilopat
Yer
mersin
Daha fazla  
Meslek
kargocu
Selamlar, iyi akşamlar. Üniversite öğrencisiyim, normalde dersler için 4-5 bin lira fiyat bandında bir şey bakıyorduk fakat bu fiyat bandındaki laptopların bayağı çöp olduğunu görünce biraz daha üste çıkalım dedik. 8 bin liraya kadar bir ürün bakıyoruz şu anda ve bu iki laptopu buldum internette. Vatan'da Teknosa'da vs çok pahalı zaten. Bu cihazlar hakkında ne düşünüyorsunuz, bu laptopların dışında önerebileceginiz bir laptop var mı? Ben şu anda Monster'a daha yakınım ve onu almayı düşünüyorum açıkçası.

Selamlar, iyi akşamlar. Üniversite öğrencisiyim, normalde dersler için 4-5 bin lira fiyat bandında bir şey bakıyorduk fakat bu fiyat bandındaki laptopların bayağı çöp olduğunu görünce biraz daha üste çıkalım dedik. 8 bin liraya kadar bir ürün bakıyoruz şu anda ve bu iki laptopu buldum internette. Vatan'da Teknosa'da vs çok pahalı zaten. Bu cihazlar hakkında ne düşünüyorsunuz, bu laptopların dışında önerebileceginiz bir laptop var mı? Ben şu anda Monster'a daha yakınım ve onu almayı düşünüyorum açıkçası.

Abra serisi uzak durun sakın haa! Ben size önereceğim.

Monster önermem, Monster Abra'a15.5 ve Lenovo Ideapad Gaming 3 arasında kalmıştım ve tercihimi Lenovo'dan yana kullandım ve son derece memnunum iyi ki Lenovo almışım.

Kesinlikle Acer daha iyi o yüzden başka bilgisayar önermeye gerek yok.
Kalitesiz diye mi Monster önermiyorsunuz?
Gülücük koymak yerine açıklamak sence de daha doğru bir davranış değil mi @Talha murat?

Sadece onla kalsa zaten Monster %80 bitik bir firma alınmaz.

Kafam karıştı maks 8000 TL'lik bir şey arıyorum dostlar üstüne çıkmam pek mümkün değil. Acer şu an kafama yattı ama biraz pahalı başka önerisi olan var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı