8000 TL masaüstü PC önerisi

Engins34

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum çok profesyonell bir kullanıcı değilim 8.000 civarına ekran kartı olan bir kasa almak istiyorum birçok siteyi geziyorum ama hangisi güvenilir ve kargo konusuyla ugraşmaktansa kendim gidip almak istiyorum. Sizce hangi firmayı tercih etmeliyim? Teknobiyotik, GameGaraj, İncehesap gibi daha sayamadığım birçok site var size zahmet tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok hesaplı değilse, Teknobiyotik denen yerden uzak dur derim.

Merhaba Engins34;
Önerim 2.EL almandır sistem biraz daha güçlü olur. İllede sıfır olsun garantisi falan olsun dersen biraz beklemeni öneririm

Merhaba Engins34;
Önerim 2.EL almandır sistem biraz daha güçlü olur. İllede sıfır olsun garantisi falan olsun dersen biraz beklemeni öneririm
Beklemeyi bende düşündüm ama fed faiz kararını öbür ay artıracağını duyurdu dolar tekrar çıkacak gibi ulaşılması biraz daha zor olacak gibi sıfır almayı planlıyorum açıkcası ama hala nereden alacağım konusunu netleştiremedim

Sitede outlet olduğu belirtilmediği halde bazen 2. el ürünü sıfır diye gönderiyorlar. Bana Aerocool kasa da yaptılar. Nasılsa geri yollamak tonla kargo parası tutar ve müşteri gönderemez diye yaptıklarını düşünüyorum Cayma hakkında kanuni olarak kargo ücreti gönderene ait.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…