Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi bütçem 8000 TL. Eğer "tamam, böyle tam oldu" dersem en fazla 8300 TL. 144Hz IPS monitör tercih etmeyi planlıyorum.
El Capitan'a daha sıcaktım ama İncehesap'la ilgili çok şikayet görünce ve 20 günü bulabileceğinden buna yöneldim. Yorumlarınız benim için çok değerli.
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 600W 3x120mm LED FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AOC 21.5" g2260vxq6 full hd gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. AOC 21.5" g2260vxq6 full hd gaming monitör uygun fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 600W 3x120mm LED FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AOC 21.5" g2260vxq6 full hd gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. AOC 21.5" g2260vxq6 full hd gaming monitör uygun fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
İşlemcinin stoğu yok ve böyle almak istemiyorum. Hazır montajlı olması benim için daha iyi olacaktır.
Önerileriniz var mı arkadaşlar?
*Aynı zamanda böyle bir sistem de buldum. Hangisi daha iyidir?
AMD R5 3600-DUAL RTX2060 EVO 6GB-PRIME B450M-K-OCZ 500GB NVME-CRUCIAL 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da