Merhabalar, ilk önce bu konuyu açmadan önce baya forumu taradım okudum kendimce fikirler edindim tabii aklımda sorular oluştu bu soruları aktaramadıgım için konu açma ihtiyacı duydum.
Uzun yıllardır güzel oyun bilgisayarı alma ihtiyacı duyuyordum fakat imkanlar el vermiyordu.
Sanırım o yıllar sonunda son buldu. Sizlerden fikir almayı çok istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
İlk bilgisayar toplayışım olacak, donanımdan pek anlamıyorum ilgi alanım genellikle yazılım.
GTX 1080'nin içimde yarattığı o hoş hisle başladım fakat biraz araştırınca 2k 4k'lık ekranlar için daha uygun olduğunu öğrendim, işin içine G-sync de girince fiyatlar uçup gitmiş
1080p'ye fazla geldiğini söyleyenler gördüm. O yüzden Gtx 1070'e yöneldim bu da 2k için sanırım ama 2k'lık ekranı bir türlü sığdıramadım açıkcası. Ekranı hala seçemedim CS GO, Dota 2, BF 1 gibi oyunlar oynuyorum. 144 Hz 1080p düşünüyorum. Soğutma (sıvı) ve HDD dahil değil o da 500 küsür tutuyor.
Neyse fazla uzatmıyım şöyle bir sistem topladım bilgilendirip yardımcı olursanız sevinirim;
@ShadYaqz kimse bakmamış sanırım. Sizi online gördüm. Yardım ederseniz sevinirim. Bu arada fikrimi gtx 1080 olarak değiştirdim yeniden.