İyi akşamlar arkadaşlar. LGS bitti, sonuçlar açıklandı (puanım 478.876). Bütçe 8000 TL. Aslında kafamda bazı parçalar var ama sizin de görüşlerinizi almak isterim.
Teşekkür ederim hocam 1 yıllık emek sonunda oldu. Şimdi meral ettiğim bir şey var herşey güzel ama rtx 2060 1080p için biraz fazla değil mi ? (Yanı ben oyun oynarken ekran kartımı kırbaçlamak istiyorum )
Teşekkür ederim hocam 1 yıllık emek sonunda oldu. Şimdi merak ettiğim bir şey var herşey güzel ama rtx 2060 1080p için biraz fazla değil mi ? (Yanı ben oyun oynarken ekran kartımı kırbaçlamak istiyorum )
Teşekkür ederim hocam 1 yıllık emek sonunda oldu. Şimdi meral ettiğim bir şey var herşey güzel ama rtx 2060 1080p için biraz fazla değil mi ? (Yanı ben oyun oynarken ekran kartımı kırbaçlamak istiyorum )
Anakartı ilerde RAM ve İşlemci upgrade etmeye açık olması için öyle seçtim. Ayrıca darboğaz yoksa bence dengesizlik de yoktur. Anakart veya işlemci ile oyananabilir. Rampage konusu kişisel tercih ben memnunum.
Anakartı ilerde RAM ve İşlemci upgrade etmeye açık olması için öyle seçtim. Ayrıca darboğaz yoksa bence dengesizlik de yoktur. Rampage konusu kişisel tercih ben memnunum.
Yeni sokete geçilince X470 desteği de gidecek, B450 de. Ki muhtemelen seneye soket değişecek. Upgrade etmeye pek de müsait bir tarafı kalmayacak. Anakart için işlemciden kısılmamalı.