Arkadaşlar selam.
Bir sistem toplamayı düşünüyorum.
Bütçem 8000 TL'yi çok geçmeyecek şekilde.
Monitör dahil olması lazım 1 ms 144 Hz.
Vatan PC'de hazır sistemler var ne dersiniz?
Linkleri bırakıyorum.
INTEL 9400F-MSI RTX2060 GAMING Z 6G-B365M PRO-VH-WD 500GB-KINGSTON 16 GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 9400F-ASUS DUAL RTX2060 EVO 6GB-PRIME B365M-K-WD 500GB SSD-KINGSTON 16G fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Ve bir de inventus da unlost un PC'leri var oradan da bir şeyler düşündüm.
ryzenli bir sistem toplarsan daha iyi olur , kendin seçerek topla derim
ben 6450tl'ye klavye hariç vatandan sıfır kendim topladım
daha dün akşam kurdum , rx 5500xt 128bit 8gb mech oc ryzen 5 1600 işlemci
7.1 kulaklı 74hz 1ms aoc 24" aoc monitör vs 650 watt psu %85 verimlilik 3000mhz 8gb 2 adet ram
yani kendin o bütçeyle 1660ti'lı sistem toplayım bir tane de 144hz 1ms monitör alabilirsin
Yani param olsaydı böyle bir şey toplamak isterdim
bu arada dün aldığım ekran kartı gerçekten beni çok memnun etti msi kalitesi sıcaklık değerleri ve sessizliği mükemmel şuanki fiyatı 1880tl eğer ekran kartını benim aldığım gibi bir şey alırsan fiyat 400 lira daha düşer o da 8000 liraya gelir kardeşim , ama klavye mouse ve kulaklık yok , gerçi o da dert değil ayalanır bazı şeylerden kısılabilir ...
Yani param olsaydı böyle bir şey toplamak isterdim
bu arada dün aldığım ekran kartı gerçekten beni çok memnun etti msi kalitesi sıcaklık değerleri ve sessizliği mükemmel şuanki fiyatı 1880tl eğer ekran kartını benim aldığım gibi bir şey alırsan fiyat 400 lira daha düşer o da 8000 liraya gelir kardeşim , ama klavye mouse ve kulaklık yok , gerçi o da dert değil ayalanır bazı şeylerden kısılabilir ...
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 600W 3x120mm LED FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 600W 3x120mm LED FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da