8000 TL monitör dahil PC toplama

N Y R O

Kilopat
Arkadaşlar selam.
Bir sistem toplamayı düşünüyorum.
Bütçem 8000 TL'yi çok geçmeyecek şekilde.
Monitör dahil olması lazım 1 ms 144 Hz.
Vatan PC'de hazır sistemler var ne dersiniz?
Linkleri bırakıyorum.
Ve bir de inventus da unlost un PC'leri var oradan da bir şeyler düşündüm.

Ekran Görüntüsü (6).png

ryzenli bir sistem toplarsan daha iyi olur , kendin seçerek topla derim
ben 6450tl'ye klavye hariç vatandan sıfır kendim topladım
daha dün akşam kurdum , rx 5500xt 128bit 8gb mech oc ryzen 5 1600 işlemci
7.1 kulaklı 74hz 1ms aoc 24" aoc monitör vs 650 watt psu %85 verimlilik 3000mhz 8gb 2 adet ram
yani kendin o bütçeyle 1660ti'lı sistem toplayım bir tane de 144hz 1ms monitör alabilirsin
Yani param olsaydı böyle bir şey toplamak isterdim
bu arada dün aldığım ekran kartı gerçekten beni çok memnun etti msi kalitesi sıcaklık değerleri ve sessizliği mükemmel şuanki fiyatı 1880tl eğer ekran kartını benim aldığım gibi bir şey alırsan fiyat 400 lira daha düşer o da 8000 liraya gelir kardeşim , ama klavye mouse ve kulaklık yok , gerçi o da dert değil ayalanır bazı şeylerden kısılabilir ...
Yani param olsaydı böyle bir şey toplamak isterdim
bu arada dün aldığım ekran kartı gerçekten beni çok memnun etti msi kalitesi sıcaklık değerleri ve sessizliği mükemmel şuanki fiyatı 1880tl eğer ekran kartını benim aldığım gibi bir şey alırsan fiyat 400 lira daha düşer o da 8000 liraya gelir kardeşim , ama klavye mouse ve kulaklık yok , gerçi o da dert değil ayalanır bazı şeylerden kısılabilir ...

Dosya Ekleri

• pc.jpg
    pc.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 60
  • pc2.jpg
    pc2.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Biraz daha ucuza bulabilirsen ya da mesela SSD yi sonra alırsan falan tam oluyor.

Biraz daha ucuza bulabilirsen ya da mesela SSD yi sonra alırsan falan tam oluyor.
Teşekkürler ama ben hepsini bir yerden toplamayı düşünüyorum mesela vatandan toplayacağım tek tek alamam internetten

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı