Y Yessirskiiii Femtopat Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #21 Arkadaşlar yoğun çalışma temposundan zaman bulup yeni halledebildim öğrenci indirimiyle 6 bin TL'ye G4 monitörü aldım herkese değerli fikirleri için teşekkür ederim mustafaaozk dedi: Samsung shopta öğrenci indirimi ile G4 alabilirsin ben aldım beğendim. Genişletmek için tıkla... Hocam içinden HDMI kablosu vs çıkıyor muydu ona göre monitör gelmeden halledeyim. Son düzenleme: 10 Haziran 2025
Arkadaşlar yoğun çalışma temposundan zaman bulup yeni halledebildim öğrenci indirimiyle 6 bin TL'ye G4 monitörü aldım herkese değerli fikirleri için teşekkür ederim mustafaaozk dedi: Samsung shopta öğrenci indirimi ile G4 alabilirsin ben aldım beğendim. Genişletmek için tıkla... Hocam içinden HDMI kablosu vs çıkıyor muydu ona göre monitör gelmeden halledeyim.
mustafaaozk Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 973 Çözümler 13 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri I5-11400H ,RTX 3060 (6GB VRAM) LAPTOP GPU , 32GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 13 Haziran 2025 #22 Yessirskiiii dedi: Hocam içinden HDMI kablosu vs çıkıyor muydu ona göre monitör gelmeden halledeyim. Genişletmek için tıkla... evet çıkıyor
Yessirskiiii dedi: Hocam içinden HDMI kablosu vs çıkıyor muydu ona göre monitör gelmeden halledeyim. Genişletmek için tıkla... evet çıkıyor