8000 TL Oyuncu Bilgisayarı Tavsiyesi

He bide şunu ekleyeyim.Monitörde oldukça önemli ve r5 2600 + rtx 2060 toplayıp monitörede para ayırın. Asus monitör olabilir. İşlemci ilerde oc yaparım diyorsan hava soğutma alabilirsin. Bütçeniz oldukça yeterli. Geleceğe dönük sistem toplayın. Başka bişe demicem.
AMD Ryzen ™ 5 2600 3.4GHz, RTX2060 6GB, 8GB Ram, 1TB HDD Oyun Bilgisayarı Hazır sistemler daha karlı istediğini değiştirebilirsin. Daha uygun.
 
Selamlar herkese. Başlıkta da belirttiğim üzere, eski sistemim artık yeterli gelmediğinden, yeni bir oyuncu bilgisayarı toplamaya karar verdim. Toplayacağım sistemin, tüm bileşenlerinin birbiriyle uyumlu olup, en üst performansı vermesini istediğimden şöyle bir sistem topladım. Sizlerinde bu konuda fikirlerinizi/önerilerinizi almak istedim. Teşekkür ederim şimdiden.

Not: Isı değerlerinin en alt derecede tutmak istediğimden, toplayacağım sistemde overclock yapmayacağım. Ayrıca RX 5700 ekran kartlarının önümüzde ki aylarda çıkacak özel soğutmalı versiyonunu beklemeyi düşünüyorum.


nbOqGa.png
Kasada 55W 80 PLUS var 5700X e az gelebilir. Onun yerine XIGMATEK BEAST 4 RGB fanlı 600W 80 Plus sertifikalı kasayı tercih edebilirsin ya da PSU ile kasayı ayrı ayrı alabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı