8000 TL Sistem Önerisi

Amistrated

Megapat
Daha fazla  
Evet biliyorum çok konu var ama napayım kararsızım emin olamıyorum vesaire. 8000 TL bütçem var ama her şey olsun diyenlerdenim, "Yenisi çıktı bunun" diyene kadar baya geçsin istiyorum, overclock da yapmak istiyorum. Tabi genel amacım oyun oynamak, render arada bir yaparım. Oyunlarda son ayarda oynamak isteyenlerdenim deneyimi tam yaşamak istiyorum.
İşlemci: i3 2100
Anakart:Asus H61-mk
Ram:Kingston drr3 4 gb
Ekran kartı: Palit GTS 450
PSU:Xilence 400w
Alacağım sistemin bazı bileşenleri bazı sitelerde ucuz bazılarında pahalı, tam hepsine bakamadım bayadır forumda 3000-5000-7000 lik sistemlere baktım onlara da bakıcam bu arada. Sizden de bilgi alayım dedim, zaman nakittir sonuçta.
Sistem Vatan Tablosu:

Araştırıken aklıma takılan çok şey vardı, konuyu açarken uçtu gitti o konuda güncelleyeceğim tekrar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hardisk seçiminde wd blue önermişsiniz wd blue -wd black serisine göre daha mı iyi black serisi performans serisi diye biliyorum oyunlarda daha iyi olmazmı?
R9 390x seçimimede - GTX 970 önermişsiniz bunun nedeni r9 390x'i tam performanta kullanamayacağımdan dolayımı yani technopat r9 390x incelemesini izledim 8 gb gpuramdan 2 gb gpurami anca kullandı. Yoksa sadece fiyattan dolayımı?
Monitörde okdar fiyat farkı yok ama önerdiğiniz 5ms gecikmeli
Ayrıca online oyunlarda tek çekirdek mimarisinin kulanıldığını farkettim i7 işlemciye göre i5 6600k dahamı iydir. nedense tüm başlıklarda Hep İ56600k var.
Benim seçtiğim anakatta O.C ibaresi yer alıyor bu anakartın "O.C'li olduğunumu" yoksa "O.C edilebilir olduğunumu" gösteriyor Aynı şey ramlerde var Buna dikkat ederekmi almalıyım ramleri.
Örnğ:

WD Black WD Blue'dan daha iyi. O işaretlediğin yer ise palavra. 1151 soket istediğin bir işlemciyi takabilirsin. Anakarttaki O.C. ibaresi ise onunla O.C. yapabileceğin anlamına geliyor.

Evet yeniden geldim!
Moderatör arkadaşın konuyu düzenleyip üstteki konuyu spoiler içine almasını, başlığıda 8000 tl lik bütçe olarak değiştirmesini taleb ediyorum. Allta ekleyeceğim resimler bu 8000 tl'lik bütçeye aittir. Teşekkürler
Düşümdüm taşındım yine 5000 derken aldı gitti başını gitsin dedim bende;
Arkadaşlar resimlerdeki sitemlerin biri vatandan biride hepsiburadadan toplanmıştır nerdeyse aynı sitem,

• Ana karta göre O.C olabilen daha iyi bir ram (iyiyse kalsın böle)
  • Yeni çıkacak pastel serisini bekleyeyim mi yoksa bunu alayım mı çokmu fark olur arada?
  • Ekran kartı Asus Anakartıda asusmu yapmalıyım stabil olur mu?
  • Birde güzel bir kasa önerisi istiyorum.
  • Aklınıza gelen birşeyler varsa şunuda alsan güzel olur gibi, yazın lütfen
  • Teşekkürler

ekran kartı markasını değıştırerek butçeyı kısabılırsın veya modelını değıştır msı ın seahawk falan hybrid soğutmalı modelı var onu tercıh edebılırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…