Dostum bekle sen, sana şöyle diyim bmw alabileceğin bir paraya şahin alacaksın.. Neden kendi kendini kazıklayasın..Bende sana doların 2 liraya düşmesini bekle demiyorum zaten şuan 3.80 sularınde gexiyo bekle en azından 3 civarlarına gelsin. Sen kime gidersen git gel toplayalım boşver der. Nasılsa ceplerinden çıkan yok. Ölüm kalım meselesi değil ya biraz daha bekle
Siyaset gündemini az çok takip eden insan hiç bir olumlu gidişat görmediğinden Dolar'ın düşmeyeceğini bilir. Düşecek diye beklerken Dolar'ın 4 TL olmasını görmek hiç iyi olmaz.
Dostum o sistemi şu an toplama dolar çok ama çok yüksek.. Bak ben 4 ay falan kadar önce topladım yaklaşık 5000 tl tuttu. Ama doların daha düşük olduğu bi zamanda bu sistemi bu paraya daha iyi şekilde toplardım.. Sana tavsiyem bekle..
Dostum sisteme 1080 koymussun ama hem ryzen 5 koymussun.. Bende 1050 ti olmasıan ragmen işlemcim Ryzen 7 1700
O zaman o da senin yanlışın R7 1700 + 1050Tİ oyun için dengesiz bir sistemdir şu an R5 1600 piyasadaki bütün kartları besleyebiliyor, ne gerek var boşa para harcamaya.