Selamlar Ben de toplamayı düşünüyorum da, sistem çok hoşuma gitti fakat hdd veya ssd göremedim. Gerekli değiller mi? Gereklilerse onları ekleyip yazabilir misiniz?
Selamlar Ben de toplamayı düşünüyorum da, sistem çok hoşuma gitti fakat hdd veya ssd göremedim. Gerekli değiller mi? Gereklilerse onları ekleyip yazabilir misiniz?
Konu sahibi SSD yada HDD olmasın demiş. Arkadaş ona göre liste yapmış. İstediğiniz SATA 3 SSD'yi yada HDD'yi ekleyebilirsiniz. M.2 isterseniz anakartın resmi sitesinden araştırmak gerekir.
Sıfırdan sistem topluyorsanız gerekli.Ssd ve hdd dahil olursa 480gb ssd ve 1tb hdd yaklaşık 700 tl tutuyor. Ya da 240gb ssd nvme ve 1 tb hdd de aynı fiyat.Totalde 9570 tl tutar.
AMD R5 2600X-MSI RTX2080 VENTUS 8G-MSI B450M PRO VDH-PLUS-CRUCIAL 16GB-WD 500GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da