YnsCann Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 1.407 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #11 Lyrinx dedi: O halde monitör dahil toplayacağım şimdi. Genişletmek için tıkla... Toplayabilirsin tabii ki de ama ben zaten paylaştım ona bakabilirsin az yukarıda 7.7k tuttu.
Lyrinx dedi: O halde monitör dahil toplayacağım şimdi. Genişletmek için tıkla... Toplayabilirsin tabii ki de ama ben zaten paylaştım ona bakabilirsin az yukarıda 7.7k tuttu.
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 20 Kasım 2020 #12 YnsCann dedi: Toplayabilirsin tabii ki de ama ben zaten paylaştım ona bakabilirsin az yukarıda 7.7k tuttu. Genişletmek için tıkla... Güzel sistem, monitör olarak bunu seçip maliyeti düşürebilir: Philips Phılıps 23.8 Inc 242e1gaj-01 144hz 1ms Hdmı Dp Freesync Premium Gaming Monitör | Trendyol
YnsCann dedi: Toplayabilirsin tabii ki de ama ben zaten paylaştım ona bakabilirsin az yukarıda 7.7k tuttu. Genişletmek için tıkla... Güzel sistem, monitör olarak bunu seçip maliyeti düşürebilir: Philips Phılıps 23.8 Inc 242e1gaj-01 144hz 1ms Hdmı Dp Freesync Premium Gaming Monitör | Trendyol
YnsCann Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 1.407 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #13 Lyrinx dedi: Güzel sistem, monitör olarak bunu seçip maliyeti düşürebilir: Philips Phılıps 23.8 Inc 242e1gaj-01 144hz 1ms Hdmı Dp Freesync Premium Gaming Monitör | Trendyol Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama 165Hz 1ms önerdiğim monitör 200 TL için şahsen ben vazgeçmezdim ama olsun yine de iyi bir seçenek.
Lyrinx dedi: Güzel sistem, monitör olarak bunu seçip maliyeti düşürebilir: Philips Phılıps 23.8 Inc 242e1gaj-01 144hz 1ms Hdmı Dp Freesync Premium Gaming Monitör | Trendyol Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama 165Hz 1ms önerdiğim monitör 200 TL için şahsen ben vazgeçmezdim ama olsun yine de iyi bir seçenek.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 20 Kasım 2020 #14 burstappenn dedi: Bu bütçeye RTX girer. @Kayseri Mantısı Genişletmek için tıkla... Geç cevap verdim, kusura bakmayın. Mesaj yazacak moral falan kalmamıştı. Sistem çöp olmuş, onda hemfikiriz. @YnsCann'ın topladığı sistem iyi duruyor. Kasada Elite V3 yoksa alınır.
burstappenn dedi: Bu bütçeye RTX girer. @Kayseri Mantısı Genişletmek için tıkla... Geç cevap verdim, kusura bakmayın. Mesaj yazacak moral falan kalmamıştı. Sistem çöp olmuş, onda hemfikiriz. @YnsCann'ın topladığı sistem iyi duruyor. Kasada Elite V3 yoksa alınır.
YnsCann Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 1.407 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #15 Kayseri Mantısı dedi: Geç cevap verdim, kusura bakmayın. Mesaj yazacak moral falan kalmamıştı. Sistem çöp olmuş, onda hemfikiriz. @YnsCann'ın topladığı sistem iyi duruyor. Kasada Elite V3 yoksa alınır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler PSU ya detaylı bakmadım ama alternatifi var hallolur o.
Kayseri Mantısı dedi: Geç cevap verdim, kusura bakmayın. Mesaj yazacak moral falan kalmamıştı. Sistem çöp olmuş, onda hemfikiriz. @YnsCann'ın topladığı sistem iyi duruyor. Kasada Elite V3 yoksa alınır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler PSU ya detaylı bakmadım ama alternatifi var hallolur o.
Rikatullah1 Femtopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #16 Azulaa dedi: Eki Görüntüle 744488 Naptın hocam bu paraya bu sistem . Genişletmek için tıkla... Vaktim yoktu 15 dakikada falan yaptım.1.5 yıldır falan da PC piyasasına hiç bakmıyordum.İyi ki sormuşum sağ olun.
Azulaa dedi: Eki Görüntüle 744488 Naptın hocam bu paraya bu sistem . Genişletmek için tıkla... Vaktim yoktu 15 dakikada falan yaptım.1.5 yıldır falan da PC piyasasına hiç bakmıyordum.İyi ki sormuşum sağ olun.