Selamlar, para biriktirip PC toplayacağım, Max bütçe 8000 TL, biraz geçebilir veya az olabilir ama dağlar kadar fark olmasın yani, bu parçaları buldum ve güzel olacağını düşündüm. Önerilerinizi yazarsanız sevinirim. Oyun içim topluyorum bu arada performans Max seviyede olmalı, ve bu PC'nin ömrü nedir medium ayarlara ne zaman düşer neyi yükseltebiliriz veya bu fiyata en fazla performanslı ne toplayabiliriz?
JAHO-9660S/INTEL Core i7 9700K/MSI GeForce GTX 1660 VENTUS XS 6G OC 6GB/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile JAHO-9660S ITOPYA'da.
Oyun için topluyormuşsunuz, o zaman AMD boşa para harcamak demek. i5 10400F kullanıp 500 lira gibi bir tasarruf yapabilirsiniz. CS:GO dışında tüm oyunlarda 3600’den daha iyi bir performansı var. RAM’ler gereksiz, CL değerleri yüksek.
Ekran kartı daha iyi olabilir. Kasa da Spec Delta alınabilir. 650W versiyonu.
Dostum kötü derken? Konuyu zaten bunu açıyorum aşağılaman için değil, daha iyisini biliyorsan bana yardım etmen için. Rastgele sitelerden bilinmeyen sitelerden daha ucuzunu atıcaksan hiç atma lütfen. Sinirlenmedim bu arada kavga çıksın istemem, sadece kötü olmuş deyip örnek sunmaman garip.
Dostum kötü derken? Konuyu zaten bunu açıyorum aşağılaman için değil, daha iyisini biliyorsan bana yardım etmen için. Rastgele sitelerden bilinmeyen sitelerden daha ucuzunu atıcaksan hiç atma lütfen. Sinirlenmedim bu arada kavga çıksın istemem, sadece kötü olmuş deyip örnek sunmaman garip.
Gösterdiğim özelleştiremeleri yapıp SSD'yi ayrıca alabilirsiniz. Güç kaynağı orta seviye bir ürün içinize pek sinmediyse paylaştığım güç kaynağını alıp eski güç kaynağını satabilirsiniz. Bütçenizin çok altında kalıyor. Sizin attığınız sistem fiyatına göre kötü. Benim önerdiğim sistem hem ekran kartı hem işlemci olarak daha iyi.
En ucuz Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD özelliklerini incele, 1.738,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Adata XPG Pylon PYLON650B 650 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Deluxe 5T-10 Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Deluxe 5T-10 oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !