AMD 5. nesil ile geçti ama 5. nesil işlemciler çok pahalı. Ve Intel 10. nesil AMD 3. nesil rakip işlemcilere karşı daha ucuz ve daha iyi performans veriyor.Önyargıyla alakası yok soru soruyorum zaten?????
Güzel. Ben bunun daha fazla gecikme süresi olanını kullanıyorum.Ram olarak bunu buldum nasıl acaba?
HyperX 16GB (2x8GB) Fury RGB 3600MHz CL17 DDR4 Dual Kit Ram | ITOPYA
HyperX 16GB (2x8GB) Fury RGB 3600MHz CL17 DDR4 Dual Kit Ram En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile HX436C17FB3AK2/16 ITOPYA'da.www.itopya.com
Sadece AMD diyorsunuz. Modeli değil markayı ön plana çıkartıyorsunuz.
Güç kaynağı aynı olacak şekilde istediğini seçebilirsin.
Adata XPG Pylon PYLON650B 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Adata XPG Pylon PYLON650B 650 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Aerocool Ore Saturn AE-ORS RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool Ore Saturn AE-ORS RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool Ore Saturn AE-ORS RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.239,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Dark Guardian Mini DKCHGRMINI Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Dark Guardian Mini DKCHGRMINI Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.023,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Benim önerdiğim güç kaynağı sizin konuda paylaştığınızdan çok daha iyi.
Benim önerdiğim güç kaynağı sizin konuda paylaştığınızdan çok daha iyi.
Elinizde olanları satıp 128 GB'a kadar takabilirsiniz.Bir de son bir şey soracağım anakartım kaç GB RAM destekliyor. İleride 16 yetmezse kaça kadar yükseltebilirim?
Ben arkadaşa daha iyi bir sistem önerdim ama arkadaş AMD'ci çıktı. Zorla daha kötü sistemi alacak.Ama bir kaç aya daha sonra iyi bir ekran kartı bulabilirsin.
Gösterdiğim özelleştiremeleri yapıp SSD'yi ayrıca alabilirsiniz. Güç kaynağı orta seviye bir ürün içinize pek sinmediyse paylaştığım güç kaynağını alıp eski güç kaynağını satabilirsiniz. Bütçenizin çok altında kalıyor. Sizin attığınız sistem fiyatına göre kötü. Benim önerdiğim sistem hem ekran kartı hem işlemci olarak daha iyi.
Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD özelliklerini incele, 1.738,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Adata XPG Pylon PYLON650B 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Adata XPG Pylon PYLON650B 650 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Deluxe 5T-10 - Game Garaj
Deluxe 5T-10 Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Deluxe 5T-10 oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Eki Görüntüle 863047
Güç kaynağı konusunda teşekkür ederim. Önerini dikkate alacağım. Kasa konusunda yanlış anlama ama pek beğenemedim doğrusu şu ikisini beğendim nasıl acaba?Benim önerdiğim güç kaynağı sizin konuda paylaştığınızdan çok daha iyi.
TeşekkürlerElinizde olanları satıp 128 GB'a kadar takabilirsiniz.
Ben arkadaşa daha iyi bir sistem önerdim ama arkadaş AMD'ci çıktı. Zorla daha kötü sistemi alacak.
Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
2* Patriot PVS48G300C6 Viper Steel 8GB 3000 MHz DDR4 Soğutuculu Gaming PC Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Eğer ışıklı istersen;
Apacer Panther Rage RGB 16 GB (2x8) 3000 Mhz DDR4 EK.16G2Z.GJMK2 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.023,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Samsung 870 EVO MZ-77E250BW SATA 3.0 2.5" 250 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 870 EVO MZ-77E250BW SATA 3.0 2.5" 250 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 870 EVO MZ-77E250BW SATA 3.0 2.5" 250 GB SSD özelliklerini incele, 1.397,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Western Digital 3.5" 1 TB Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Toplam 4000 tutuyor (+-50). Stoklar gelince yeni konu açıp ekran kartı tavsiyesi isteyebilirsin. Şu an 4000 TL'ye 1660 Super var. Ama birkaç aya daha iyi bir ekran kartı bulabilirsin.