8000 TL sistem toplama

Bu fotoğrafta 3 tane önde 3 tane üstte 1 tane de arkada gördüm. Güzel mi sizce Corsair kasalarını beğeniyorum. Tek korkum burada gözüken kadar güzel çıkmazsa :/. Bir de fanları RGB alır isem kumandası falan mı olacak? Gerçekten bilmediğim için soruyorum bilgisayarım olmadı hiç.

Psu'nun neyi var hocam ?
Eski bir model ve koruması eksik. Eski Corsair ünitesini kullanıyor.
Yan tarafında da 3 tane desteği var. Kasanın içinde anakartın sağında eğer o anladığım model ise.

D

Eski bir model ve koruması eksik. Eski Corsair ünitesini kullanıyor.

Yan tarafında da 3 tane desteği var. Kasanın içinde anakartın sağında eğer o anladığım model ise.

Dostum gayet güncel bir model 2020'nin başında çıkmış galiba. Corsair kendi sitesinde videosunu eylül 2020'de paylaşmış.
Bunlar eski model değil yeni model biraz araştır istersen.
Dostum önceki mesajlarıma bakıp cevap verebilir misin lütfen fikrin benim için önemli de.

Bunlar eski model değil yeni model biraz araştır istersen.
D

Dostum gayet güncel bir model 2020'nin başında çıkmış galiba. Corsair kendi sitesinde videosunu eylül 2020'de paylaşmış.
Güç kaynağını söylüyorum.

Cevaplara bakın.

Tamam kardeşim sistemi patlayan bir kişi örneği gösterir misin ?

Yani kimse kusura bakmasın, Corsair fanboyu değilim ama tutupta Sharkoon PSU ile güçleri aynı olan Corsair PSU'yu karşılaştırmak çok mantıklı gelmiyor.

Arkadaşlar bir şey soracağım, güvenilir bir yerden almak istiyorum PC'yi. İtopya şu an güvenilir gibi başka nereler var? Ama herkesin bildiği ve kırık sahte, parça göndermeyen kaliteli yerleri söyleyin hiçkimsenin bilmediği yerleri değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…