Bu fotoğrafta 3 tane önde 3 tane üstte 1 tane de arkada gördüm. Güzel mi sizce Corsair kasalarını beğeniyorum. Tek korkum burada gözüken kadar güzel çıkmazsa :/. Bir de fanları RGB alır isem kumandası falan mı olacak? Gerçekten bilmediğim için soruyorum bilgisayarım olmadı hiç.
Eki Görüntüle 863389Bu fotoğrafta 3 tane önde 3 tane üstte 1 tane de arkada gördüm. Güzel mi sizce Corsair kasalarını beğeniyorum. Tek korkum burada gözüken kadar güzel çıkmazsa :/. Bir de fanları RGB alır isem kumandası falan mı olacak? Gerçekten bilmediğim için soruyorum bilgisayarım olmadı hiç.
Arkadaşlar PSU almayı düşünüyorum. 400 TL civarında PSU arıyorum. Bu PSU'yu öven var söven var. Sizce bu PSU alınır mı? Alınmaz mı? Neden? Farklı bir 600-650W arası PSU önerisine açığım. (Önerilen PSU'ya göre bütçeyi arttırabilirim.)...
Arkadaşlar PSU almayı düşünüyorum. 400 TL civarında PSU arıyorum. Bu PSU'yu öven var söven var. Sizce bu PSU alınır mı? Alınmaz mı? Neden? Farklı bir 600-650W arası PSU önerisine açığım. (Önerilen PSU'ya göre bütçeyi arttırabilirim.)...
Yani kimse kusura bakmasın, Corsair fanboyu değilim ama tutupta Sharkoon PSU ile güçleri aynı olan Corsair PSU'yu karşılaştırmak çok mantıklı gelmiyor.
Arkadaşlar bir şey soracağım, güvenilir bir yerden almak istiyorum PC'yi. İtopya şu an güvenilir gibi başka nereler var? Ama herkesin bildiği ve kırık sahte, parça göndermeyen kaliteli yerleri söyleyin hiçkimsenin bilmediği yerleri değil.