kampanyalı en ucuz DARK DIAMOND PRO DKCHDIAMONDPRO500 500W Gaming Mid-Tower PC Kasası özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Galax GTX 1660 Super GLX-60SRL7DSY91S 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax GTX 1660 Super GLX-60SRL7DSY91S 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 4.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hem tavsiye istiyorsun hemde tavsiye veren insanların tavsiyelerini eleştirip başka insanları konuya etiketleyerek tiiye almıyorsun. Madem herşeyden haberin var madem herşeyi biliyorsun topla sistemini bak keyfine. Böyle cevaplar verince uyarıyı biz alıyoruz sonra.Sistemi ne için topluyorsun oyun mu idareten mi render mi vesaire hiç birşey belirtmemişsin, sonra bana bu yeter şu yeter diyorsun.
Sen noktayı koydun çöp ettin teşekkür ederim. HOCAM, Ben 8k bütçem var yazmış mıyım yazmışım. Aldıktan 2-3 yıl sonra satacağım yazmışım. Ben bu bilgisayarla ne halt yiyim ?????????
Siz kasıtlı olarak insanları sosyalden götürmeye mi çalışıyorsunuz ya?
Sen noktayı koydun çöp ettin teşekkür ederim. HOCAM, Ben 8k bütçem var yazmış mıyım yazmışım. Aldıktan 2-3 yıl sonra satacağım yazmışım. Ben bu bilgisayarla ne halt yiyim ?????????
Siz kasıtlı olarak insanları sosyalden götürmeye mi çalışıyorsunuz ya?