8000 TL Sistem

xdahx

Megapat
Daha fazla  
8 bin Türk lirasına bir sistem topladım. Bu sistem hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum.

IMG_20190804_122935.jpg

Klavye, mouse, kulaklık geçici olarak kullanacağım için ucuz seçtim. Ayrıca bir süre 1080p oynayacağım için bu monitörü seçtim. Sonrasında 2K veya 4K için farklı bir monitör alacağım. RAM'i de, azıcık göze hitap ETS'in diye bu modeli seçtim. En çok anakart seçiminde zorlandım. Sistemi nasıl buldunuz? Fikirlerinizi belirtip varsa önerilerinizi sunarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 bin Türk lirasına bir sistem topladım. Bu sistem hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum.

Eki Görüntüle 423936

Klavye, mouse, kulaklık geçici olarak kullanacağım için ucuz seçtim. Ayrıca bir süre 1080p oynayacağım için bu monitörü seçtim. Sonrasında 2K veya 4K için farklı bir monitör alacağım. RAM'i de, azıcık göze hitap ETS'in diye bu modeli seçtim. En çok anakart seçiminde zorlandım. Sistemi nasıl buldunuz? Fikirlerinizi belirtip varsa önerilerinizi sunarsanız sevinirim.
Çok güzel sistem ama 75Hz az, ya 2K 75Hz olsun yada 1080p 144Hz. Onun dışında kasa değiştirilebilir, Frisby'den vazgecilebilir çünkü ürünleri kalitesiz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı