8000 TL tablet önerisi

Nirvananizz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 8 bin TL bütçem var. Ders çalışmak, not tutmak için tablet arıyorum. Şarjı uzun süre giden, bilindik, sağlam bir marka önerirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

Samsung alabilirsin ama matepad 11.5 öneririm, sd 7 gen 1 güçlü aurora store ile uygulamaları hallet.

Kalemli olarak bu var. Google sorun etmezsen Huawei Matepad 11.5 de alabilirsin.

Ben kullanıyorum oyunları taptap uygulamaları aurora store üzerinden hallediyorum, pubg sabit 60 fps veriyor 120 hz 120 fps destekleyen oyunlarda 100 ile 120 arası veriyor. Ben yinede yapamam dersen Atakan hocama bak.

Google yok mu hocam cihazda?

Pek bir bilgim yok aurora store dediğiniz nedir?
Benim attığım Tab S6 Lite modelinde var ama Huawei cihazlarda yok. Aurora Store de Google Play gibi bir uygulama mağazası. Kalemle not tutacaksan Samsung kalemi daha iyi ucu daha ince ve diğer tablet kalemleri gibi tak tak ses çıkarmıyor. Ama cihaz özellik olarak düşük. Huawei de kalem Apple Pencil gibi, gecikmesi falan yakın. Ama Apple kadar değil. Ve tak tak ses çıkarïyirKarar senin.

İşlemcisi baya güçlü s.
Hocam şimdi araştırırken baya kötü yorum okudum örneğin gBox uygulamasını indirip oradan google uygulamalarını kullanıyormuşuz fakat bunu yaparken kasma/donma sorunu ortaya çıkıyormuş ve 11.5'da kalem ve klavye vermiyorlarmış artık. Bazı arkadaşlar 11.5 yerine 11'i daha iyi bulduklarını bile söylüyorlar ve kulaklık girişi yokmuş, ben kütüphanede çalışacağım için kulaklık girişinin olması gerekiyor. Bu konuda sizin düşünceleriniz neler?

Şahsen kendim 11.5 aldım akıyor, genellikle oyun oynuyorum pubg sabit 60 fps veriyor. Kulaklık hakkında ben Bluetooth kulaklık kullanıyorum kendiniz ayarlarsınız, Gbox kullanmıyorum aurora store play store in aynısı apk aracılığıyla indirdikten sonra kullanın. Ben youtube için revanced youtube kullanıyorum MicroG servis yani. Oyun için taptap aurora store falan, onun dışında bazı Google play gereken oyunları uygulamaları açmıyor örneğim chat gpt gibi. Belki çözümü vardır ama benim için gereksiz, bazı 120 fps destekleyen oyunlarda performans moduna açtıktan sonra 90-120 arasında geziyor ve çoğunlukla 110 oluyor sabit. 11.5 işlemci konusunda birtıkndaha iyi ancak eski 7 gen 1 kıyasla, 7 gen 1 daha yeni verimli bence. Biraz ısınır 7 gen 1 soğutucu ile maksimun performansa ulaşabilirsin ve sıcaklıktan korursun, son olarak size kalmış 11 mi 11.5 mi ben 11.5 tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…