8000 TL tablet önerisi

GSFBJK

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
iPhone 16 pro,airpods pro 3. Nesil,iPad pro m4
PC: MSI KATANA 17 B13VFK-1018TR Core I9-13900H, 32GB RAM, RTX4060 GDDR6 8GB, 1TB SSD, Windows 11
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Bilgisayar almaya karar vermiştim ama bu bütçeye bir bilgisayar olmadığı için tablet almaya karar verdim. 8000 TL'ye sıfır olarak kalemi destekli olursa daha iyi olur. Arada sırada oyun oynabileceğim ve ders için bir tablet var mı bu bütçeye?

1730554688774.png

Mi Store uygulamasında geçerli, kılıf + kalem dahil toplam 9700. Biraz çıkabilirseniz kesinlikle daha iyi olur.

Merhaba. Bilgisayar almaya karar vermiştim ama bu bütçeye bir bilgisayar olmadığı için tablet almaya karar verdim. 8000 TL'ye sıfır olarak kalemi destekli olursa daha iyi olur. Arada sırada oyun oynabileceğim ve ders için bir tablet var mı bu bütçeye?

Büyük ihtimal PUBG için alıyordun bence Redmi Pad Pro çok iyi 90 FPS verir PUBG'de Snapdragon 7S 2 gen olmasa 120 verir ama alınabilir mi evet alınabilir benden tavsiye al uzun vade kullanırsın şarjı ortalama 2 gün civarı gider 33 watt hızlı şarjıda var dolması 3 saat sürer 10000 mAh o yüzden telefonlara göre uzun sürüyor biraz alacaksan şimdiden hayırlı olsun

Eki Görüntüle 2342947

Mi Store uygulamasında geçerli, kılıf + kalem dahil toplam 9700. biraz çıkabilirseniz kesinlikle daha iyi olur.

Hocam çıkmam imkansız.

Büyük ihtimal PUBG için alıyordun bence Redmi pad Pro çok iyi 90 FPS verir PUBG'de Snapdragon 7S 2 gen olmasa 120 verir ama alınabilir mi evet alınabilir benden tavsiye al uzun vade kullanırsın şarjı ortalama 2 gün civarı gider 33 watt hızlı şarjıda var dolması 3 saat sürer 10000 mAh o yüzden telefonlara göre uzun sürüyor biraz alacaksan şimdiden hayırlı olsun.

Hocam PUBG için almayacağım oyun için değil en fazla haftada 1/2 saat MLBB oynarım o kadar onu da telefonda da oynayabilirim ve bütçemi 9600'e çıkaramam telefon da almam gerek o yüzden maksimum bütçe 8k.

Ne önerirsiniz?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı