vusratçı
Hectopat
Daha fazla
Selamlar, hayırlı ramazanlar öncelikle. Konu başlığında da yazıldığı üzere 4000 veyahut 8000 TL arasında telefon aramaktayım. Daha önceden uzun bir süre S3 mini ardından da S3 Mini'nin ömrünü doldurmuş olmasının ardından da P20 Lite modeline geçiş yapmıştım. P20 Lite cihazımda herhangi bir sorun vs. yok ancak cihazımın Android 9 ve EMUI 9.1 olmasına rağmen gerek karanlık modunu desteklemiyor oluşu, gerekse de telefonda hiç oyun oynamayan ve de telefonu iş için kullanan birisi olarak ısınma problemlerinin başlamış olmasından ötürü artık benim ihtiyaçlarımı karşılamıyor. Buna da tabii, Google Play uygulama güncellemelerinin yapılamaması da dahil. En basitinden Android System WebView'ı güncelleyemiyorum. Denemediğim yol kalmadı. Bu yüzden telefon tavsiyeleriniz için; Xiaomi, Oppo, Huawei gibi Çin menşeli modellerin dışında; yazılımı stabil olan, uzun bir süre götürecek, telefonun kasasının sağlam olması, kolay çizilmemesi, iş için de güzel fotoğraflar çekebilecek telefon tavsiyelerinizi beklemekteyim.