8000 TL telefon önerisi

Yunus Reis

Zeptopat
Daha fazla  
5000-8000 TL arası telefon önerisi.
  • İthalatçı garantili olmasın.
  • Wild Rift ve Call of Duty oynuyorum.
  • 6/8 GB RAM.
  • 128 GB depolama.
  • En az 5000mh.
  • İşlemcisi önemli MediaTek ısınıyor diyorlar.
Ben Realme 8 ve Note 10 Pro buldum topladığım paraya göre ikisinden birini almayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • 6/8 GB RAM.
  • 128 GB depolama.
  • En az 5000mh.
Ben Realme 8 ve Note 10 Pro buldum topladığım paraya göre ikisinden birini almayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Redmi Note 10 Pro almanı tavsiye ederim.

• 6/8 GB RAM.
  • 128 GB depolama.
  • En az 5000mh.

Öneriniz için teşekkürler, iki telefonada baktim fakat redmi note 10 pro ezer geçer özellikle y90 alcagima 200 tl fazladan verip note 10 pro alirim, oppo a96 yıda realme 8 ezer bence yinede teşekkürler

Öneriniz için teşekkürler, iki telefona da baktim fakat Redmi Note 10 Pro ezer geçer özellikle Y90 alacağıma 200 TL fazladan verip Note 10 Pro alirim, Oppo A96'yı da Realme 8 ezer bence yine de teşekkürler.

Babam Note 10 Pro kullanıyor telefon 120 Hz olması büyük bir artı, kamerası 108 MP çok iyi, şarjı uzun gitsin isterseniz 60 Hz de ama hızlı olsun şarjı gitsin bir şey olmaz derseniz 120 Hz öneririm. Android 12 oldu MUI 13 geldi. Fakat oyunlardaki performansını hiç teste etmediğim için bilmiyorum.

Babam Note 10 Pro kullanıyor telefon 120 Hz olması büyük bir artı, kamerası 108 MP çok iyi, şarjı uzun gitsin isterseniz 60 Hz de ama hızlı olsun şarjı gitsin bir şey olmaz derseniz 120 Hz öneririm. Android 12 oldu MUI 13 geldi. Fakat oyunlardaki performansını hiç teste etmediğim için bilmiyorum.
çok teşekkür ederim oyun performansına bi ara bakıp yazarsan çok müteşekkir olurum

Öneriniz için teşekkürler, iki telefona da baktim fakat Redmi Note 10 Pro ezer geçer özellikle Y90 alacağıma 200 TL fazladan verip Note 10 Pro alirim, Oppo A96'yı da Realme 8 ezer bence yine de teşekkürler

Buna bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı