8000 TL'ye 7700XT DDR5 7500F sistem için monitör önerisi

Bu sistemi aldım da. Biraz acemiyim. Hangi Windows'u kurmak mantıklı? Biliyor musunuz ve başka hangi programları kurmak mantıklı?

@560052
Hocam bilginiz var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben Windows 10'nu bir süre daha bırakmayı düşünmüyorum. Senin için Windows 11 daha doğru diyebiliriz çünkü güncel bir sisteme sahipsin.

11pro deneme sürümü kuruluymuş da. Cracklemek mi mantıklı lisans almak mı yoksa şöyle bir site var arkadaş kullanıyormuş 1 kerelik alıyormuşsun onu almak mı? Bilginiz var mı?

@Novelist

Crack falan asla yapma. OEM key ile etkinlestirdiginde anakarta gömülür ve her formatta otomatik etkinleştir Windows. Anakarti ileride değiştirirsen key le birlikte gider. Daha ucuza dijital key de tercih edebilirsin. Ben öyle yapmıştım.

Hocam bunun tam olarak neden kotu oldugunu anlamadim. Giderse yenisinde de cracklenebilir? Kacirdigim bir şey mi var?

Yenisi cracklenebilir derken neyi kastediyorsun? Benim demek istediğim şey şu aslında, OEM anakart için bir kullanimliktir, ama dijital key alınırsa farklı bir sistemede geçse kullanmaya devam edebilir.

Yenisi cracklenebilir derken neyi kastediyorsun? Benim demek istediğim şey şu aslında, OEM anakart için bir kullanimliktir, ama dijital key alınırsa farklı bir sistemede geçse kullanmaya devam edebilir.
Pardon dediginizi tam anlamamisim. Neden asla cracklemeyin dediginizi anlamadim acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…