Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 4.977 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #21 809092 dedi: Pardon dediginizi tam anlamamisim. Neden asla cracklemeyin dediginizi anlamadim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Windows'u crackli yani korsan kullanmamasini söyledim, hatamı ettim?
809092 dedi: Pardon dediginizi tam anlamamisim. Neden asla cracklemeyin dediginizi anlamadim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Windows'u crackli yani korsan kullanmamasini söyledim, hatamı ettim?
8 809092 Femtopat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 22 23 Ağustos 2024 #22 Novelist dedi: Windows'u crackli yani korsan kullanmamasini söyledim, hatamı ettim? Genişletmek için tıkla... Anladim hocam, hata degil herkesin kendi gorusu var tabii. Ben crackli windows anakarta gomuluyor dediniz sandim, yanlis okumusum. Tesekkurler.
Novelist dedi: Windows'u crackli yani korsan kullanmamasini söyledim, hatamı ettim? Genişletmek için tıkla... Anladim hocam, hata degil herkesin kendi gorusu var tabii. Ben crackli windows anakarta gomuluyor dediniz sandim, yanlis okumusum. Tesekkurler.
zeuswishing Hectopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 721 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #23 Teşekkür ederim hocam. Novelist dedi: Bilmiyorum. Amazon'dan al. Genişletmek için tıkla... Hocam bu monitör geldi. G65b monitörün kurulum videosu var mı? Ben bulamadım hangi kabloyu nereye takacağımıza dair. Son düzenleme: 23 Ağustos 2024
Teşekkür ederim hocam. Novelist dedi: Bilmiyorum. Amazon'dan al. Genişletmek için tıkla... Hocam bu monitör geldi. G65b monitörün kurulum videosu var mı? Ben bulamadım hangi kabloyu nereye takacağımıza dair.
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 4.977 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #24 zeuswishing dedi: Teşekkür ederim hocam. Hocam bu monitör geldi. G65b monitörün kurulum videosu var mı? Ben bulamadım hangi kabloyu nereye takacağımıza dair. Genişletmek için tıkla... Yanında gelen kılavuzu kullan kurulum için, YouTube'ta monitör montajlarini izle, genel olarak mantıklari aynı. Kablo olarak display olanı kullanacaksin.
zeuswishing dedi: Teşekkür ederim hocam. Hocam bu monitör geldi. G65b monitörün kurulum videosu var mı? Ben bulamadım hangi kabloyu nereye takacağımıza dair. Genişletmek için tıkla... Yanında gelen kılavuzu kullan kurulum için, YouTube'ta monitör montajlarini izle, genel olarak mantıklari aynı. Kablo olarak display olanı kullanacaksin.