8000 TL'ye Android cep telefonu önerisi

adana lima

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B550M PRO-VDH ANAKART | MSI Mag A650BN 650W 80+ Bronze Power Supply | AMD Ryzen 5 5500 3,6 GHz 16 MB Cache AM4 İşlemci | MSI GeForce RTX 4060 Gaming X 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı | Corsair Cmg16gx4m2e3200c16 16gb (2x8gb) Ddr4 3200 Mhz C16 RAM |
8 bini çok aşmamak şartıyla beni üzmeyecek orta segment cep telefonu arıyorum. Oyun oynamıyorum, sosyal medyada takılmalık, kamerası ne çok iyi ne çok kötü olan güncelleme alan telefon önerinizi bekliyorum. Ben Xiaomi Redmi Note 11 Pro'yu beğendim kullanan var mı? Kafam Xiaomi'lere çok gidiyor, hiç Xiaomi kullanmadım, kullananlar memnun mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anlık kafama A52 yattı. Bunun dışında başka artanitfler de sunar mısın? Derleyip toparlayıp ona göre karar vereceğim.

A52s mantıklı, A52 değil. İkisi farklı cihazlar. A52 yerine A33 alınır.

Bahsettiğiniz 2 telefonda da şarj çok kısa sürede bitiyormuş. İşim gereği telefonun uzun süre açık kalabilmesi lazım. Başka altarnetifiniz var mı acaba? Ama A52s ile A33 arasında kaldım. Biraz da bütçeyi korumak lazım. Başka alternatif sunabilirseniz onları da değerlendireceğim.

Şarjları kısa sürede biten telefonlar değil bunlar. 7 8 saat ekran süresi alırsın. A52s donanım olarak A33 modeline göre çok daha üstün.

Bu A52S'in 5G sürümü de varmış 5G olan normal olana kıyasla performansı daha iyi. Benim için önemli olan şarj süresi çok ince detaylar beni ilgilendirmiyor sence hangisi alınır. A33 mü A52s mi A52 5G mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…